ANNONS

Gnocchi med vitlök, spenat och cashewnötter

/

gnocchi_spenat_vitlök_nötter
 Efter regn kommer solsken! Jösses vilket stormväder vi haft inatt, trodde taket skulle blåsa av huset, men nu skiner solen och fåglarna kvittrar igen! 😉 Aprilväder med andra ord.

Jag fortsätter min italienska bana idag med ett supergott och enkelt recept på gnocchi. Köper ofta hem en påse när jag hittar den i affären. En favorit är gnocchi med gorgonzola, eller en het tomatsås, eller bara lätt brynta med smör och salvia. Det här receptet är däremot en mycket enkelt variant med vitlök, spenat och nötter. Fyra ingredienser alltså och busenkelt att svänga ihop. 😛

Nu ska jag skynda mig iväg till posten och hämta ut Jolines paket, hon har skickat efter ett par jeans från Nelly och då är det bråttom, bråttom! Helst ska de ju komma samma dag hon ser dom på nätet, haha! Hon visade mig en sajt rabattkalas.se där många av hennes favoritbutiker (Nelly, Bonprix, Bubbleroom mfl.) är listade med olika erbjudande och rabattkoder, himla smart faktiskt. Kläder är ju nånting som numera är ren och skär förbrukningsvara i hennes ålder och då är det smidigt med sajter som erbjuder rabatt och lite lägre priser, eller fri frakt t ex. Finns fler kategorier än kläder såklart. Kollade runt lite under mat och dryck” och ni som prenumererar på matkassar kan hitta riktigt bra priser. Tips, tips! 😛

Här kommer dagens middagstips!

2 – 3 port
Det här behöver du : 

500 gram färsk gnocchi
Olivolja
2 – 3 vitlöksklyftor
ca 2 dl cashewnötter (eller andra nötter)
200 gram babyspenat
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR : 
Koka upp saltat vatten och lägg i gnocchin. När den flyter upp är den klar.
Under tiden, hetta upp en stekpanna med olivolja. Fräs vitlök, hackade cashewnötter och bladspenat hastigt. Vänd ner gnocchin, smaka av med salt och peppar. Servera.

recept_middagstips_gnocchi

gnocchi_recept_spenat_vegetariskt

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00