Påskmiddag för två

påskmat_för_två

Hej på er! Hoppas ni alla haft en fin påsk såhär långt. Skönt med långhelg! 😛 Idag har varit en riktig njutardag här hemma. Sovmorgon, lite pyssel i köket på förmiddan och sen åkte vi hem till min mamma och lämnade lite påskgodis och drack kaffe. Joline ville stanna kvar så Nicke och jag fortsatte till fiskaffären i Kårehamn och sen ner till Mellösa en sväng med Kean i vårsolen. Vilket väder alltså!Kean badade i alla vattentag han kunde hitta i vanlig ordning… Det luktar ju så himla gott när dom badat ute i leran…!! *NOT*

Väl hemma bakade vi rulltårta tillsammans och förberedde lite påskmat som janssons, köttbullar, prinskorv, ägghalvor mm. Inget vidunderligt påskbord utan i väldigt liten skala men ack så gott! Fastän vi tyckte att vi lagade till väldigt lite till bara oss två så blev det mer än hälften över… Att man aldrig lär sig!?!

Efter det tog vi en sväng ut i skogen med Kean innan det började skymma. Skönt att röra på sig efter maten, annars blir man lätt fast i ett soffhörn… 😉 NU däremot är det slappa framför TV:n som gäller. Fler goda recept kommer imorgon, bland annat en hemmagjord glass ni inte får missa. So long sålänge. /Puss!

påskris_fjädrar_påskpynt

påskmat_påskbuffe_påskmiddag_påskafton_för_två

påskmat_recept_buffe_påsk

påskbakelser_rulltårta_recept
Påskbakelser ett MÅSTE! 😛

mellösa_öland_badplats_strand
Mellösa, östra Öland.

kean_dobermann_mellösa_öland

öland_mellösa_vide
Vide! ♥

blåsippor
Ljuvliga blåsippor

 1. Anna S skriver:

  Hej! Vad du har lagat mat och pysslat hela påsken, så duktig! Du tar vackra bilder som jag blir så glad av.

 2. Härligt väder ni lyckades få i påsk!

 3. Mia skriver:

  Har inte sett blåsippor på tio år, blir så avundsjuk nu… : )

 4. Linduz skriver:

  Vilka vackra bilder!! 🙂
  Vad gott det är med Påskmat, jag har inte direkt ätit det i år, Vi (jag & mor) åt Lax med ugnstekta rotgrönsaker med feta ost röra, bredde på feta ost röran på laxen med.
  Glas Påsk till er, 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..