ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vårsådd och vårkänslor

/

Nu har jag äntligen fått ner mina frön i jorden här i köket och tänker minsann lyckas med tomaterna i år! Att de ska vara så svårt… Men nu har jag fått lite bra tips och hoppas att de står sig utan att vissna bort. Det känns verkligen att våren är här, vissa dagar är solen fullkomligt galen och det är riktig vårvärme i luften. Lutar man sig mot husväggen och blundar så kan man nästan trolla sig bort till varmare breddgrader. Springa barfota i gräset och få lite färg på tårna kanske… 😉

Jag tillhör kategorin som verkligen behöver rustas upp när våren kommer. Alltså raka benen, fila fötterna, peela, smörja och pensla lite nagellack här o där för att komma i form. Hittade ett badsalt från döda havet på nu3 det skulle verkligen min kropp behöva nu! 😛Ganska intressant att läsa om just döda havet och dess egenskaper som skönhetsprodukt… Att folk med ledbesvär, reumatism och psoriasis vallfärdar dit är så häftigt! Det finns ju otaliga produkter när man väl börjar leta, allt från lermask, tvålar, lotions, inpackningar mm. Måste prova detta tror jag! Finns en hel del produkter även på denna sida econordica.

Nä, dags att kika till mina tomatfrön lite, vi hörs lite senare, då kommer dagens middagstips! 😉


Scillorna längs vedboväggen har redan tittat upp!


Styvmorsviolen är bara så vacker.


Pärlhyacinterna sträcker också på sig, det är min favorit-vår-blomma av alla!

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00