ANNONS

Tävling – Vinn fyra paket av Barillas nya pasta!

/

barilla_academia
Pasta, pasta, pasta! Alla äter vi pasta nån gång ibland men tänker kanske inte så mycket på vilken pastasort vi köper? Eller??! Jag har alltid (ja, sedan studenttiden då ALLA åt Kungsörnens snabbmakaroner med ketchup) gillat Barillas pasta så därför bloggar jag gärna om dessa produkter och rekommenderar gladeligen deras sortiment. 😛

Varför? 
Jag tycker deras spagetti är så vansinnigt god, jämfört med andra. Den är fast, ”stunsig” och håller ihop fint. Smakar inte mjöl utan PASTA! Överlag så älskar jag Barilla av alla pastasorter, hade bara önskat att dom hade små ”sopp-pasta” i sortiment här, nån som sett det kanske? Har letat men hittar inte…
Dessa varuprover från Barilla är såklart mer än välkomna då jag är nyfiken på deras utveckling och förnyelse och dessutom en produkt jag använt i många år. Inte blev jag besviken heller. Ni kommer få se mer av dessa premiumpasta som dom döpt till Academia. Pastan är bronsvalsad och ska ge en grövre yta så att den lättare suger åt sig sås, vilket den gör men ändå smakar den precis som Barillas vanliga pasta. Inte grov i smaken men till textur så är den riktigt bra till såser.

Självklart ska ju även NI få chansen att prova så idag startar tävlingen om ett paket med FYRA nya sorter av Barillas Academia-sortiment.

VINST :
1 kit med 4 st Academia Barilla; orecchiette, fusilli, linguine och spaghetti.

REGLER :
Lämna en kommentar om varför du vill vinna och vad du skulle laga!

SENAST : 
28 februari avslutas tävlingen och vinnaren presenteras här på kryddburken samt via mail. (Glöm ej uppge giltig epostadress).

barilla_academia_pasta_bronsvalsad
Academia Barilla är ett nytt varumärke i Sverige. Det står för utbildning, innovation och hantverksmässigt framställda produkter som väljs ut av italienska matexperter.

Academia Barilla lanserar nu för första gången i Sverige italiensk premiumpasta. Pastan är tillverkad i Kampanien i södra Italien och är framställd av 100 procent italienskt durumvete som ger optimal al dente. Pastan är bronsvalsad och det ger en grov yta, vilket gör att pastan lättare absorberar såsen.

pasta_fläskfile_recept
För mer inspiration, kolla in mitt senaste pasta-inlägg med Academia Barilla Fusilli med fläskfilé i ostsås. Klicka HÄR >>

75
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00