ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kokostoppar

/
kokostoppar_recept

Hej-hallå fina bloggisar! ♥ Idag har jag varit hemma hos mamma hela dagen och lagat mat i hennes kök! Ni som följer mig på

instagram

(@Kryddburken)

har sett vad jag lagat. Recepten kommer såklart upp här på kryddburken också så fort jag laddat in bilderna från telefonen. Vill tacka för alla tips ni kom med i

föregående inlägg

om min mamma och även alla mail som kommit, svar kommer snart ska bara försöka få tiden att räcka till också. 😉

Sålänge så bjuder jag på ett busenkelt recept på småkaka som är lätt att röra ihop, bara fyra ingredienser, ingen elvisp behövs och resultatet blir gudagott. Helt perfekt att frysa in inför kommande födelsedagar… Det är ju någon här i familjen som fyller jämt snart så jag håller på att bunkra upp. 😛

Höga, fina kokostoppar, krispiga på utsidan och mjuka, lena inuti. Fullkomligt smälter i munnen. Missa inte mitt tips om hur dom blir höga och toppiga! 😉25 st


Det här behöver du :


50 gram smält smör


2 ägg


1 dl strösocker


200 gram kokosflingor

GÖR SÅHÄR :


Smält smöret och låt det svalna något. Rör ihop ägg & socker vädligt slarvigt med en träsked. Det ska absolut inte vispas, bara blandas ihop. Tillsätt smöret och vänd ner kokosflingorna. Blanda smeten och låt den stå i rumstemperatur i bunken ca 15 min. Kokosflingorna sväller och du får höga fina toppar som inte flyter ut!


Detta + att smeten inte ska vispas är det hemliga knepet för höga, fina kokostoppar!

;-)

Klicka ut små toppar med hjälp av en tesked och kladdiga fingrar!
Grädda i 175 grader ca 12 min.

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00