ANNONS

Enkel plockmat

/

nyår_tilltugg

God fortsättning till er alla! Hoppas ni hade ett fint nyårsfirande med massa god mat. Alltså, vilket jul och nyårshelg vi haft!?! Först fin, singlande snö till julafton och nu regn och värsta stormen! 😛 Det ska då varieras. Gör inte så mycket faktiskt, vi är tokförkylda fortfarande och snyter och hostar oss igenom dagarnas vakna timmar, hoppas de ger med sig snart.

Värst är hostan tycker jag, att inte kunna sova och det bara kittlas i halsen så fort man lägger sig ner… Då sätter det igång, hosta – hosta – hosta tills man tror huvudet ska sprängas. Magmusklerna får sig lite träning i alla fall. 😉

Vi firade nyår i mycket liten skala och med väldigt få medel och energi men än dock. 😉 Vi hade först en tanke om något smördegsinbakat kött med gorgonzola, hasselbackspotatis och… och… NEJ! Vi orkade inte stå med de och aptiten var heller inte på topp så vi bestämde oss för enbart lite plockmat bara och en god dessert. Det var tillräcklig med jobb och mätta och glada klev vi över till 2015 och fick faktiskt se kometen på himlen just efter 12-slaget. Inte illa! 😛 Och dessutom blev det min och Nickes 10 – åriga förlovningsdag! ♥

Enkel plockmat kan vara;
Digestive och TUC-kex, färskost, marmelader, grönmögelostar, cheddarost, färsk frukt, salamirullar, dipsåser, västkustchips, ostkrokar, krustader fyllda med cheddar och hjortronsylt.

Recept på dessert ska ni naturligtvis också få… Ska bara gå å snyta mig! 😉

nyår_plockmat

krustader_ost_hjortronsylt
  
plockmat_tilltugg

salamirullar_plockmat_tilltugg

tilltugg_ost_plockmat_ostbricka_kex_frukt_röror

nyårsdag_pizza_pizzaplaneten_borgholm

Nyårsdagen…. Behöver jag säga mer? Pizzaplaneten i Borgholm! Måste ju sponsra sin lokala pizzeria. Kebabpizza, Hawaii med champinjoner och extra ost och en kebabrulle delade vi på. 😉

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00