Enkel plockmat


God fortsättning till er alla! Hoppas ni hade ett fint nyårsfirande med massa god mat. Alltså, vilket jul och nyårshelg vi haft!?! Först fin, singlande snö till julafton och nu regn och värsta stormen! 😛 Det ska då varieras. Gör inte så mycket faktiskt, vi är tokförkylda fortfarande och snyter och hostar oss igenom dagarnas vakna timmar, hoppas de ger med sig snart.

Värst är hostan tycker jag, att inte kunna sova och det bara kittlas i halsen så fort man lägger sig ner… Då sätter det igång, hosta – hosta – hosta tills man tror huvudet ska sprängas. Magmusklerna får sig lite träning i alla fall. 😉Vi firade nyår i mycket liten skala och med väldigt få medel och energi men än dock. 😉 Vi hade först en tanke om något smördegsinbakat kött med gorgonzola, hasselbackspotatis och… och… NEJ! Vi orkade inte stå med de och aptiten var heller inte på topp så vi bestämde oss för enbart lite plockmat bara och en god dessert. Det var tillräcklig med jobb och mätta och glada klev vi över till 2015 och fick faktiskt se kometen på himlen just efter 12-slaget.

Inte illa! 😛 Och dessutom blev det min och Nickes 10 – åriga förlovningsdag! ♥

Enkel plockmat kan vara;
Digestive och TUC-kex, färskost, marmelader, grönmögelostar, cheddarost, färsk frukt, salamirullar, dipsåser, västkustchips, ostkrokar, krustader fyllda med cheddar och hjortronsylt.

Recept på dessert ska ni naturligtvis också få… Ska bara gå å snyta mig! 😉


Nyårsdagen…. Behöver jag säga mer? Pizzaplaneten i Borgholm! Måste ju sponsra sin lokala pizzeria. Kebabpizza, Hawaii med champinjoner och extra ost och en kebabrulle delade vi på. 😉