Finaste julgranskulan!

julgranskula_dalahäst
Nu har det varit fullt upp ett par dagar igen, lite mer julgodis har tillverkats, och en shoppingrunda till Kalmar för att inhandla de sista julklapparna så nu är allt klart! 😛

Nicke har hämtat hem en kungsgran som vi ska klä ikväll. Alla slingor och julkulor har jag redan plockat fram och sorterat, det brukar va de som tar allra längst tid annars när man förra julen slängde ner alla slingor i en och samma kartong och allt ligger huller om buller och har slingrat fast sig. Men det hade jag INTE hade gjort, utan fint stoppat alla i varsin påse! 😉

När jag var och handlade hittade jag huuuur många fina julgranskulor som helst. Men jag köpte bara EN! Har ni sett dom små äggen i olika färger med glittrigt orientaliskt mönster som man kan dela och lägga något inuti? Grämer mig att jag inte köpte någon sån, men denna lilla dalahäst fick jag med mig hem, bara älskar färgen och stämningen den ger!

Vilken är din finaste julgranskula? 
Länka gärna i kommentarsfältet.

 1. Dalahästen köpte jag på RUSTA!

 2. Är gift med en Dalmas och denna julgranskula skulle han nog tycka var rolig att ha i granen. Var har du hittat den? 🙂

 3. Karin skriver:

  VAR köpte du hästen? Jättefin!

 4. Ida skriver:

  Åh, var har du hittat dalahästen? Är själv dalkulla som nyligen flyttat till strax utanför Kalmar & vill gärna ha en sån fin i vår gran 😉

 5. Ellinor skriver:

  Jag köper en ny pumla varje år – tittar man snabbt på granen så ser den symmetrisk ut i rött och guld men börjar man detaljstudera granen hittar man cupcakes, två sådana öppningsbara modeller från med bling, kottar i olika färger, droppformade kulor, glittrande snöflingor samt traditionella pumlor i olika färger – med och utan dekorationer.
  Nytt för i år blev två pudlar (var ju tvungen att köpa två när jag har två riktiga hundar) och två fågelburar från ikea.
  Finast? Jag har svårt stt välja men jag är svag för de i guld 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..