Rocky road – enklaste julgodiset!

rocky_road_leilas_rockyroad
Bland de första rocky road jag gjorde gick jag ofta efter Leilas recept. Busenkelt och supergott! Såg nu till min fasa att jag inte hade lagt ut detta recept i eget inlägg så det bör jag ju göra. Nästa inlägg som kommer strax med rocky road är lite annorlunda men faktiskt ännu godare! 😛

Det här behöver du : 
600 gram choklad
(här kan du använda bara mörk eller blanda med ljus, eller mjölkchoklad)
1 påse skumtomtar eller marshmallows
2 dl pistagenötter
2 dl salta jordnötter
2 dl dumlegodis
2 dl hackad vit choklad

GÖR SÅHÄR : 
Smält chokladen över vattenbad. Blanda med resten av ingredienserna (spara lite som du kan strössla ovanpå) och häll ut i en form ca 25*35cm. Strössla över resten av ingredienserna och tryck till lätt med händerna. Låt svalna, förvara i kylskåp. Skär i bitar.

leilas_rocky_road_godis_julgodis_choklad

  1. Karin skriver:

    Det här ser ju superdupergott ut! Måste göra detta med mina småtjejer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..