Vinnarna av Crock-Pot

CP_5,7L rostfri, timer
Nu har jag dragit vinnarna till de två Crock-Pottar. Stort grattis till er!

Niklas Nygren – Crock-Pot 5,7 L – rostfri
”Jag skulle laga rejäla köttgrytor både som storkok och långkok att frysa in och ha till middag.
Chiligrytor, köttfärssåser, rotfruktssoppor, ärtsoppa men också vanliga såser som ska sjuda länge. Gräddsås, rödvinssås, örtsås. Skulle också prova woker med grönsaker och kyckling, fläskkött, biff mm.”

CP_2,4L svart

Christine Nilsson – Crock-Pot 2,4 L – svart

”Som student står en Crock-pot överst på min önskelista i jul. Matlådor är min huvudsakliga föda då jag i princip bor på skolan (läser till civilingenjör) och därmed uppstår önskan efter en långkoks-magi-maskin. Om jag haft en Crock-pot skulle jag först av allt laga:
1. Köttfärssås (med pasta till det såklart återigen, jag är student!)
2. Chili con carne (kan tyckas lik den första men misstro inte, min chili är mycket speciell)
3. Kycklinglår med lök och champinjoner (i burk!!) och en massa SÅS
Långkok är den ultimata matlådan. Jag håller tummar och tår!”

Maila mig er adress så kommer vinsten på posten!

 1. Maritha skriver:

  Grattis till vinnarna, är bara ”LITE” avis……..hoppas tomten kommer med en till mig.<3

 2. Mormor skriver:

  Tack för dina fina recept, din starkt beroendeframkallande blogg och den senaste tävlingen. Med hjälp av Crock-potten fick jag också fram det svenska ordet för finskans haudutuspata, eng. slow-cooker. Så här stod det nånstans: ”Crock Pot kallas även slökokare, långsamkokare och lågtryckskokare.” Hm, de orden tycks inte användas, utan alla talar helt enkelt om Crock-pot (och börjer ordet som om det vore ett svenskt ord). Slökokare låter heller inget vidare! Men man borde väl ha något att ta till, om man behöver säga t.ex. ”det finns flera sorters slow-cookers” på ren svenska. Kanske du skulle utlysa en tävling om bästa svenska motsvarigheten också?
  God fortsättning.

 3. Kamilla skriver:

  Ett stort grattis till dom lyckliga vinnarna! Grattis också till Kryddburken för en lyckad tävling, mycket roligt och spännande! Ha en fin dag allesammans!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..