ANNONS

Makaronipudding med falukorv

/

makaronipudding_recept
Något av det enklaste att göra med överblivna makaroner är makaronipudding. En slatt falukorv till det och du har en god middag allt-i-ett! Jag tycker det blir allra godast med falukorv i och den ska även stekas på före den åker ner i formen. Makaronerna, där kan du använda vanliga kokta, kalla eller varma eller allra helst stuvade makaroner om man fått det över. 😛 Snabbt, enkelt och väldigt gott med massor av ketchup och en god sallad.
Jag vet att en del föredrag lingonsylt till makaronipudding, men det förstår jag inte!? 😉

4 port
Det här behöver du :
Kokta makaroner
ca 400 gram falukorv
5 dl gräddmjölk
2 ägg
Salt och peppar

GÖR SÅHÄR : 
Skär korven i mindre bitar och fräs på i stekpanna. Blanda med kokta makaroner i en ugnsfast form. Vispa ihop gräddmjölk ägg, salt och peppar och slå över formen. Gratinera i 200 grader ca 20 min.

makaronipudding_makaronilåda

makaronerilåda_pudding_makaronipudding

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00