Tävling – vinn årets julklapp till köket – Crock-pot 2,4 l + Crock-Pot 5,7 l

CP_5,7L rostfri, timer
Crock-poten har ni säkert hört talas om. ”Pottan” som lagar maten medans du är på jobbet. Långkokens mästermaskin i köket och även årets julklapp en GP som ni kan läsa HÄR.

Nu tävlar jag ut två stycken, en större och en för det mindre hushållet. Vinnarna presenteras här på kryddburken på måndag så passa på att få hem en superläcker julklapp till köket. 😛

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 • Nämn tre rätter i kommentarsfältet som man kan laga i en crock-pot.
 • Lämna din kommentar senast söndag 30 nov.
 • Uppge namn och giltig epost.

Lycka till!

Första pris:
Crock-Pot 5,7 L – rostfri, timer
En av Crock-Pots senaste modeller som är programerbar med en keramikgryta, tättslutande glaslock och utsida i rostfritt stål. Har två värmeinställningar och en varmhållningsfunktion. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin. Har en 20 timmars nedräkningstimer. Crock-Pot går därefter automatiskt till varmhållningsläge när tillagningstiden är uppnådd.
Cirkapris 1 195 SEK

CP_2,4L svart
Andra pris:
Crock-Pot 2,4 L – svart
En manuell slow cooker med svart utsida lämplig för 2-3 personer. Har två värmeinställningar. Både den löstagbara keramikgrytan och glaslocket kan diskas i maskin.
Cirkapris 395 SEK

 1. johanna skriver:

  Vi som älskar chili con carne med riktigt fina biffbitar skulle såklart laga det! Sen skulle vi göra en riktigt mör kyckling som serveras med saffransris och fetaoströra. Slutligen måste vi såklart laga en riktg god fisk och skaldjurssoppa, gräddig och syrlig i smaken!

 2. Mari skriver:

  Nu försvinner text igen. KÖTTFÄRSSÅS

 3. Mari skriver:

  Min tredje rätt i inlägget försvann nånstans i cyberrymden. Väldigt mysko att texten slukades. Den försvann nog i grytan misstänker jag!

 4. Nada O skriver:

  Chili Con Carne, köttgryta med grönsaker och glaserade revben! MUMS!

 5. Åh, en sådan skulle jag ha användning för! Jag skulle laga pulled pork, tjälknöl och vanlig hederlig kalops!

Comments are closed.

LOADING..