IKEA’s julmust – inte så tokig alls!


Hello mina vänner!


Idag har jag varit med Joline till Kalmar efter att hon slutade skolan. Dom slutar tidigare på måndagar så de passade bra. Hon hade några presentkort kvar på Kicks bland annat sen hon fyllde år och så ville hon köpa sig en ny vinterjacka hon har spanat på.

Hansa City är toppen så sett för där finns ALLT. Modehuset med alla tänkbara kläd och skokedjor och butiker runtomkring som Citygross, IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Rusta etc.
Efter inhandling av smink och vinterjacka var vi till Mediamarkt o hämtade ut hennes gamla mobil efter reparation som dom äntligen gett upp hoppet om och istället fick hon en sprillans ny i utbyte!

Jag var självklart tvungen att springa (läs; halta) 😉 in på IKEA också. Deras wienerkorv är ju ”to die for” och det rökta, torkade renköttet… Lite prinskorv och köttbullar slank ner också och som rubriken lyder blev jag nyfiken på deras julmust!

Ja jädrans va god!!! 😛 Trodde jag inte. Trots det lite ful-retro klistermärket på flaskan så var denna julmust mycket godare än Apotekarnes. Nån som provat? Om inte gör de!

SWEDISH FESTIVE DRINK! 😛

Nä, nu är det hög tid för Halv åtta hos mig och sen finalen i Kockarnas kamp!
PUSS ❤️


Joline i nya vinterjackan! ❤️