ANNONS

Fars dag 2014 i bilder

/
fars_dag_frukost_smörgåstårta

Hej alla fina bloggläsare! Måndag igen och vi lämnar en mysig helg bakom oss. Fars dag har firats med paket och tårta och allehanda påhitt. Barnen älskar när de får överraska och pyssla inför såna här högtider. Ja, det gör jag också… 😛

På lördagen när jag ändå stod och garnerade smörgåstårtor som jag hade beställning på passade jag på att göra en mindre till Nicke som vi fick gömma undan väl i kylskåpet så han inte skulle hitta den. På söndagsmorgonen hjälptes vi åt och förberedde en frukostbricka och plockade fram lite små presenter och kort som barnen gjort. Ni som läst bloggen ett tag vet att Nicke har en enorm förkärlek till just pepparkakor så när vi var och handlade sist fanns dom i affären så vi slog till på en burk hjärtan och självklart en tub ädelost. Till det en lättvinsglögg från Dufvenkrooks och ett nivea-kit med duschcreme och deodorant.Vi smög in i sovrummet till en rävsovande pappa och gratulerade honom. Alla kröp vi ner i sängen, inklusive Kean – riktigt mysigt med alla samlade! ♥

Hela smörgåstårtan åt han upp också, med vissa små undantuggor som hette Kean… 😉 Han blev glad för sina små presenter och kort och mätt blev han också!

Denna dag ville Joline dessutom bjuda ut pappa på restaurang helt själv så dom åkte ner till borgholm och hamnade på Sörens och åt riktig god mat. Gulligt av henne… Hamburgare till Nicke förstås och Joline valde en fläsknoisette B/W.

En härlig dag med mycket bus och skratt och goa kramar och pussar, precis som det ska vara! ♥

smörgåstårta_fars_dag_lax_skaldjur

Den ”lilla” smörgåstårtan med skagenröra, mjukost, ägg och laxrosor bara till pappsen! 😉

fars_dag_frukostbricka

Morgonens förberedelser…

fars_dag_morgon

Och mys i sängen. 😛

sörens_borgholm_fars_dag

Här är Nicke och Joline på Sörens restaurang i Borgholm. Nickes tallrik förstås. 😉

sörens_borgholm_söndagsmiddag

Och Jolines…

fars_dag_middag_sörens_borgholm

Dom har riktigt god mat på Sörens så dit kan jag rekommendera ett besök.

dennis_bäckman

Och sist men inte minst min egen pappa Dennis som såklart är på tok för långt borta såna här dagar… 140 mil känns som halva jordklotet men vi pratade i telefon i alla fall och han skickade över en bild till mig från en fisketur i fjällen.

Vi tänker också extra mycket på Bertil en dag som denna… Nickes pappa och barnens farfar som bor i himmlen… 🙁

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00