Fars dag 2014 i bilder

fars_dag_frukost_smörgåstårta

Hej alla fina bloggläsare! Måndag igen och vi lämnar en mysig helg bakom oss. Fars dag har firats med paket och tårta och allehanda påhitt. Barnen älskar när de får överraska och pyssla inför såna här högtider. Ja, det gör jag också… 😛

På lördagen när jag ändå stod och garnerade smörgåstårtor som jag hade beställning på passade jag på att göra en mindre till Nicke som vi fick gömma undan väl i kylskåpet så han inte skulle hitta den. På söndagsmorgonen hjälptes vi åt och förberedde en frukostbricka och plockade fram lite små presenter och kort som barnen gjort. Ni som läst bloggen ett tag vet att Nicke har en enorm förkärlek till just pepparkakor så när vi var och handlade sist fanns dom i affären så vi slog till på en burk hjärtan och självklart en tub ädelost. Till det en lättvinsglögg från Dufvenkrooks och ett nivea-kit med duschcreme och deodorant.

Vi smög in i sovrummet till en rävsovande pappa och gratulerade honom. Alla kröp vi ner i sängen, inklusive Kean – riktigt mysigt med alla samlade! ♥ Hela smörgåstårtan åt han upp också, med vissa små undantuggor som hette Kean… 😉 Han blev glad för sina små presenter och kort och mätt blev han också!

Denna dag ville Joline dessutom bjuda ut pappa på restaurang helt själv så dom åkte ner till borgholm och hamnade på Sörens och åt riktig god mat. Gulligt av henne… Hamburgare till Nicke förstås och Joline valde en fläsknoisette B/W.

En härlig dag med mycket bus och skratt och goa kramar och pussar, precis som det ska vara! ♥

smörgåstårta_fars_dag_lax_skaldjur

Den ”lilla” smörgåstårtan med skagenröra, mjukost, ägg och laxrosor bara till pappsen! 😉

fars_dag_frukostbricka

Morgonens förberedelser…

fars_dag_morgon

Och mys i sängen. 😛

sörens_borgholm_fars_dag
Här är Nicke och Joline på Sörens restaurang i Borgholm. Nickes tallrik förstås. 😉

sörens_borgholm_söndagsmiddag

Och Jolines…

fars_dag_middag_sörens_borgholm
Dom har riktigt god mat på Sörens så dit kan jag rekommendera ett besök.

dennis_bäckman
Och sist men inte minst min egen pappa Dennis som såklart är på tok för långt borta såna här dagar… 140 mil känns som halva jordklotet men vi pratade i telefon i alla fall och han skickade över en bild till mig från en fisketur i fjällen.

Vi tänker också extra mycket på Bertil en dag som denna… Nickes pappa och barnens farfar som bor i himmlen… 🙁

 1. Linda skriver:

  Det ser så härligt ut man ser att ni hade en toppen dag med mycket kärlek.
  har just plockat undan maten från bordet det blev din härliga Fiskgratäng med torsk och räkost, mums filibba va gott.

 2. Vad mysigt det ser ut! Visst minns man hur kul det var att pyssla till olika bemärkelsedagar, gömma presenter och ha hemligheter. Det bästa jag visste var att prata rövarspråket med min storasyster om vad som var på gång för det kunde ingen annan…

  Smörgåstårtan ser – som vanligt – underbart god ut, fast jag hade nog förr trott att han skulle få en med små hjärtformade köttfärsbiffar på 😉

 3. stig skriver:

  vilken fin röding ,lite hemgjord potatismos det skulle smaka bra till fisken….

 4. Ida skriver:

  Du har en sån fin familj 🙂 Blev sjukt sugen på smörgåstårta när jag såg den där bilden btw – sluuuurp!

 5. Anna S skriver:

  Vad fint av dig och barnen! Det måste inte vara lyxiga presenter och kosta en massa pengar. Hemmagjort och KÄRLEK är bäst
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..