Kladdigt och gott till kladdkakans dag!

kladdkaka
Imorgon är det alltså ännu en dag i kalendern då vi firar mat eller bakverk, ganska roligt tycker jag när vi kan lyfta fram det goda här i livet! 😛 Det är den mest googlade kakan på nätet så det är ju inte konstigt att den behöver en egen dag. Här kommer några tips från mig.

kladdkaka_mia_öhrn
Denna kladdkaka är mitt absoluta favoritrecept bland alla kladdkakor och får högsta betyg av de jag provat, ni hittar receptet HÄR >>

kladdkaka_recept
Kladdkakemuffins, recept HÄR >>

kladdkakor

Kladdkaka med rice krisp, recept HÄR >>

kladdkaka_mörk_choklad
Kladdkaka med nougat, recept HÄR >>

mintchoklad_kladdkaka_polkaströssel
Mintkladdkaka med polkaströssel, recept HÄR >>

kladdkaka_pecannötter
Kladdkaka med pecannötter, recept HÄR >>

 1. AN skriver:

  Den där kladdkakan är fantastisk! Återkommande favorit när det gäller kladdkakor! =)

  Linda, jag skulle bli jätteglad om jag kunde få tips på en hushållsassistent som funkar perfekt till både brödbak, bulldeg och kakdegar. Har fastnat för Ankarsrum men har hört lite både och när det gäller mindre degar och kakdegar.

  Tacksam för svar! 🙂

  /A

  1. AN!
   Jag är inte så insatt på det området mer än att dyrast är inte alltid bäst. Har själv en Kenwood Patissier som är säkert 5-6år men funkar kanon till bröddegar o maräng som jag oftast använder den till. Kolla efter motorkapacitet de kan va bra m en stark motor och att själva degbunken är rymlig så den klarar av att jäsa en deg bakat på 1 liter vätska. Ca 5-7 liter bör skålen vara iaf.
   Lycka till med köpet!
   /Linda

 2. Ja nu blev man ju sugen på att testa en ny kladdkaka 🙂 så gott det såg ut!! / Trevlig helg

 3. Anne skriver:

  Maken ville att jag skulle baka din saffranskaka till helgen. Du bjöd på ett underbart recept runt jultider förra året och vi har aldrig ätit godare saffranskaka. Men är det kladdkakans dag imorgon så blir jag ju sugen på att baka din favoritkladdis. Låter supergott! Hmmm, får diskutera med maken och se vad det blir för gott till helgen.

 4. Linduz skriver:

  Hos mig blir det en Kladdkaka i morgon. 🙂
  Det får bli fredagsmyset framför Tv’n.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..