Vinnaren av 2st Margretheskålar designade av Lasse Åberg

244544_high

Oj, så många som gillade tävlingen, och i synnerhet de designade Margretheskålarna! Så roligt att se. En vinnaren är nu vald och den lyckliga vinnaren till de två skålarna är;

Birgitta! 
Med kommentaren;

Hejsan!
Vilken fin tävling. Svaret är Sigvard Bernadotte. Vinner jag ska min älskade dotter få den fina vinsten av mig. Hon är en riktig kämpe som nyligen kämpat sig igenom mycket svår cancer. Skulle vara så roligt att få muntra upp henne med dom fina skålarna. Det är hon värd. Håller tummar och tår att just jag dom fina skålarna får!!!! Kram / Birgitta 

Grattis!! 😛
Hör av dig till mig med namn och postadress för att få din vinst och hälsa din dotter så gott!

Stort tack till alla övriga som deltog! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..