Att inte få ändan ur vagnen…

lindt_små_praliner

Ja, exakt så! Jag får inte riktigt ändan ur vagnen. Hittar liksom inte det där suget i köket att prestera mer än på sin höjd vardagsmat som också tryter på fantasi. Jag har visserligen en god soppa på lut till morgondagen då vi får middagssällskap! 😛 Tänkte baka ett gott bröd till soppan också men det gör jag först imorgon så det kan serveras nybakat.

Men överlag, så grått o trist och tråkigt jag har… Vädret är ofullkomligt på något sätt o det är så deprimerande med ständigt grå himmel, snålblåst och lerig gräsmatta. Löven trillar visserligen i fina färger men det är som man står i ingenmansland mellan sensommar och vinter när inte hösten blommar upp.

Det vackra ljuset, alla sprakande höstfärger… Kom hit!!
Sen saknar jag skogsluften o promenaderna kring susande tallar… De va ett bra tag sen jag tog en promenad i skogen… 2 månader nu med gips börjar bli tröttsamt, besvärligt, irriterande och rent av döjobbigt! För att inte tala om hur frustrerande det är att inte kunna tillfredsställa en pigg och busig dobermann som också kräver sitt. Det mesta går på sparlåga just nu…

dobermann_kean

Hatar både rullstolen o kryckorna och har ständigt ont i nån av fötterna. Antingen i den opererade för att jag hållit igång för mycket eller så i den andra för att jag överbelastat den… Som ett ekorrhjul och det känns som en evighet innan jag kommer kunna GÅ normalt igen.
Har i alla fall en förhoppning om att julen kommer bli bra! Smärtfri och se lite enklare ut än dagsläget! 😉

Det är skönt att fingrarna fungerar så man i alla fall kan skriva av sig! Nu ska jag inte deppa ihop för mycket för det finns saker som är bra också! Att man lever med dom man älskar, har tak över huvudet, ett jobb och mat på bordet.
Underbara vänner är också viktigt, därav huvudbilden i detta inlägg. En bukett rosor, skvallertidning och chokladask fick jag häromdan. En kopp kaffe och några timmars struntprat med bästa vännen på verandan förgyllde tillvaron hur mycket som helst. ❤️
Sen kan jag avslöja att dessa små mini-praliner från Lindt är bara såååå goda! Små, krämiga med nötter, marsipan, nougat och härligt len choklad… Bättre är julens Alladin-ask så i år inför jag en ny jultradition. Bort med Alladin – fram med Lindt! 😉

Orkade ni läsa ända hit?
Tack isåfall… ❤️ Kram

 1. Anna J skriver:

  Såklart det känns motigt för dig efter det du råkat ut för och det måste det få göra. Jag råkade ut för en inflammation i en ven nere i vänster fot i somras och det höll i sig ett par veckor med värk och det höll på att ta knäcken på mig, ändå behövde jag inte kryckor, behövde inte opereras osv såsom du har behövt göra… Du kommer igen det vet jag. Stor kram!

  Så glad att du la ut recept på Mockarutor, det påminner mig om att jag måste så snart som möjligt baka detta himla goda bakverk. Och jag är som dig, tycker de är godast när de är lite halvtinade. Nu svarar jag i fel inlägg men skulle inte en god pannacotta smaka gott efter en smörgåstårta?! Lycka till med vad det än blir. 🙂

 2. Camilla!
  Ja, han är fin min svarta ögonsten! <3
  /Linda

 3. Anja!
  De ska jag absolut ha i åtanken om vi är i de krokarna, tack för tipset! 🙂

  Cizzi!
  Ja, de tror jag också! 🙂 Känns redan mycket bättre bara man får skriva av sig lite!

  Kram Linda

 4. Cizzi skriver:

  Åh vad jag lider med dig! Men jag är helt säker på att du snart finner glädjen till matlagning igen! Och jag kommer garanterat att titta in här var och varannan dag för att se om det dykt upp något nytt! Krya på dig!

 5. Hej! Nu kanske det är lite långt bort från er men tänkte tipsa om att det finns en lindt-butik på freeport, i kungsbacka. Sveriges enda butik och en av två i hela norden. Klart värd ett besök om man har vägarna förbi.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..