ANNONS
Integritet på Tailsweep

Goda vegetariska burgare

/

Nu ska jag sammanfatta våran vegetariska vecka vi har gjort här hemma i samarbete med Hälsans köks utmaning. En förbluffande GOD vecka med många lovord från familj och vänner. Jag erkänner att det i början var svårt att finna tips på tillagning av de olika produkterna men efter en tid så släppte det och det var både kul och utmanande. När den positiva responsen haglade från de som blev bjudna fick jag ännu mer motor och började fundera på fler recept och idéerna ploppade upp en efter en. Jag tycker Hälsans kök har genomgående riktigt bra produkter och jag har blivit förvånad över hur bra de funkar som ersättning till kött och köttprodukter.

Jag har tagit ut mina tre favoriter av de recept jag lagat och därefter är det ER tur berätta vilken rätt ni helst skulle vilja laga själv. Var med i tävlingen som ni hittar HÄR! Ni har då chans att vinna 200 SEK i värdecheckar för Hälsans Köks produkter.

Jag delger er nu mitt sista recept i utmaningen och vad skulle kunna passat bättre är BURGARE som slutfinal! 😛

Här hemma äter vi hamburgare både till vardags som helg, det är mannen som står för tillagningen och han är minst sagt förälskad i sina recept och tillagningssätt. Helst ska de tillagas över öppen eld och med ingredienser i färsen som bara han har känsla för.

Nu skulle jag helt sonika vända på trenden och servera vegetariska burgare, stekta i panna… Hur skulle detta gå?? Skulle han tycka om det? Såga allt vid fotknölarna eller kasta tallriken genom ytterdörren? Det är den största utmaningen av alla recept att bjuda min man på vegetariska hamburgare UTAN färs! Kika in på Hälsans kök facebooksida och se om burgaren finns med bland mina tre favoriter. Gör den det så har mannen gett tummen upp! 😉

4 burgare
Det här behöver du : 
4 vegetariska burgare Hälsans kök
Smör till stekning
Bröd
Ost
Sallad
Tomat
Dressing
Senap
Ketchup

GÖR SÅHÄR : 
Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Stek burgarna på bägge sidor ca 1 – 2 minuter. Montera ihop burgarna med bröd och tillbehör efter eget tycke och smak.


Hälsans kök vegetariska burgare sälj frysta i 4-pack.


Jag har faktiskt provat några utav snabbmatskedjorna vegetariska burgare men dessa var snäppet godare, ett gott betyg! 😛

Inlägg i samarbete med Hälsans kök

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00