ANNONS

Vinnarna av Maldon smaksatta flingsalter

/

20140722-084431-31471005.jpg

De tre vinnarna är nu dragna, får jag presentera,

Cizzi
Jag skulle smaksätta mitt salt med vinäger! Älskar kombinationen salt/vinäger och tror att det saltet skulle vara underbart på majskolvar, rostat bröd, potatis, pommes etc.

Sebastian Matuska
Skördade precis första riktiga citronen av mitt lilla citronträd som står på söderläge i södra Sverige. Citronen är helt fri från besprutningsmedel eller gifter. Lukten av citronen är helt obeskrivlig god.

Jag skulle riva skalet försiktigt och smaksätta mitt flingsalt med äkta svenskodlade citronskal från mig egen innergård

Petter Hegevall
Chipotle-salt vore toppen liksom Choklad-salt. Älskar choklad kryddad med flingsalt och tror att det skulle gå kombinera som en dessert-krydda. Jag skulle också vilja ha vitlökssalt och nötsalt. Salt med smak av jordnöt eller hasselnöt, skulle göra susen i såser och gratänger.

Grattis till er vinst. Maila mig era postadresser så kommer paketen på posten inom kort! 😛

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00