The Fooo konsert – roadtrip och övernattning i Karlshamn


Nu är vi hemma igen efter vår lilla roadtrip till Karlshamn. Joline och jag åkte dit för att gå på The Fooo’s konsert som invigde Östersjöfestivalen på onsdagskvällen. Hotellövernattning på Best Western hade kära maken fixat till oss. ♥ Det har varit hur kul som helst att gå på konsert med Joline och killbandet The Fooo. Jösses vilket pådrag av hysteriska, lyckliga foooer-tjejer. Helt galet vilka toner dom kan frambringa när pojkarna visar sig på scen. 😛

Vi kom dit vid lunchtid på onsdagen och körde direkt in till centrum för att lokalisera torget och scenen. Där stod redan tjejer och väntade och hade gjort i många timmar före vi kom. Joline blev uppskriven på en lista av en scenarbetare så hon kom med bland de som släpptes in först och slipper köa. Men köa gjorde vi ändå. Samlingen för VIP-tjejerna var redan vid 18.30 och därefter radades dom upp på led och släpptes in 50 åt gången. Många timmars trampande och väntande men till slut fick vi plats vid främsta säkerhetsstaketet och då var klockan inte ens 20. Bandet skulle börja spela kl 21.00 så vi väntade lite till. 😉

Om man gillar The Fooo så är man en ”foooer” och varje ”foooer” har sin egen favorit bland de fyra killarna och ni kan se lite längre ner vilken som är Jolines ögonsten. 😉 Tjejerna hittade snabbt varandra och babblade på för fulla muggar och hade superkul tillsammans trots att dom inte träffats tidigare så var det en härlig gemenskap bland fansen. Kul att se faktiskt.

Jag drog mig tillbaka då jag kände mig aningens för ”gammal” för att stå där framme vid staketet. Satte mig i skuggan och njöt av att få SITTA ner… Haha!
Konserten var fantastisk och vilken respons fansen fick av sina pojkar, himla goa killar de där!

Bjuder på lite bilder från dagen, vårt hotell och lite av kvällen. Ett trevligt lunchställe i Karlshamn och även ett i Karlskrona.


Scenen står uppställd, turnebussarna skymtar till vänster och de trogna fansen väntar redan på kvällens konsert.


Jolines nummer 69 som tog henne ända längst fram till scenen. 😛


Vi hittade ett lunchställe inne i Karlshamn ett kvarter bortom torget, 

Pizzaboden. Jag beställde en kebabrulle och Joline en kycklingsallad, men herregud så mycket mat!

Jag delade rullen på mitten och orkade inte ens få i mig den ena halvan. Men kanongott, mycket sallad och tunn botten på rullen. Vitlökssås vid sidan om och massor med lök och tunt skivad kebab. Precis såhär ska de se ut och smaka. Synd på storleken bara för jag gillar inte att lämna mat på tallriken. 😉


Efter att vi strosat runt i centrum, shoppat lite kläder och lunchat så checkade vi in på hotellet på Best western.


Rummen var kanonfina, nyrenoverade och sängarna bara såååå sköna! Ett par timmars vila och sen göra sig i ordning för kvällen.


Superfräscht!


Vi letade oss ner i relaxavdelningen och hann med ett dopp i bassängen också. 😛


Framme på konserten och här är klockan ca 20 och det strömmar in förväntasfulla och spralliga tjejer. Längst fram står Joline tillsammans med dom andra fansen.


Bästa platserna! 😛 En stor eloge till scenarbetarna som jobbade bakom staket som försedde tjejerna med vatten och såg till att dom mådde bra under hela konserten.


Scenen tänds och det sprids ett jubel i publiken… Snart kommer dom!!


The Fooo Experience inleder kvällen med en cover på Boomfunk MC´s Freestyler!


När konserten är slut är det många känslor och blanka ögon bland tjejerna…. Deras stora idoler reser nu vidare mot nästa turné. Vi landade på hotellet och somnade väldigt gott efter en fantastisk kväll.


Det bästa med hotellövernattning måste då ändå vara frukostbuffén! Oj så gott allting och man plockar ju på sig så mycket men orkar knappt hälften. 😉


Efter några timmars softande efter frukost och nyhetsmorgon checkade vi ut och styrde hemåt. Gjorde ett stopp i Karlskrona och åt en dagens lunch på

Toscana

.


File mignon. Rödvinssås och bearnaisesås… Så vansinnigt gott och prisvärt! Denna restaurang brukar vi äta på när vi är i Karlskrona så det är ett favoritställe vi gärna återkommer till. Ja, det var denna lilla resa i bilder. Nu önskar jag er alla en riktigt härlig helg! ♥