ANNONS

Tävling – Vinn 4 paket Maldon smaksatta flingsalt

/
maldon_flingsalt

Ett litet livstecken från mig får inledas med en tävling, det kan passa bra tycker jag! Håller så sakta på att ta mig tillbaka till verkligheten, till köket och kastrullerna efter en fruktansvärd magåkomma med illamående och kräkningar i tre dar, men nu börjar jag se lite ljus i tunneln och får i mig lite mer än bara vatten utan att det kommer upp. Salta pinnar är bra att knapra på om man är magsjuk för saltet är ju ganska viktigt för kroppens balans när man förlorar mycket vätska.

Och apropå SALT! 😛 Nu är det tävlingsdax! 

3 stycken vinner varsitt paket med dessa fyra smaksatta flingsalt från Maldon. Ni kommer säkert ha stor glädje av det till grillning, marinader, sallader och rubs kan jag tänka mig. Min fråga dock är;

Med vad skulle DU smaksätta ditt eget flingsalt?
Lämna ditt svar här i kommentarsfältet senast söndag 20 juli. Vinnarna presenteras därefter här på kryddburken.

Lycka till! ♥

114

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00