Tävling – Vinn 4 paket Maldon smaksatta flingsalt

maldon_flingsalt
Ett litet livstecken från mig får inledas med en tävling, det kan passa bra tycker jag! Håller så sakta på att ta mig tillbaka till verkligheten, till köket och kastrullerna efter en fruktansvärd magåkomma med illamående och kräkningar i tre dar, men nu börjar jag se lite ljus i tunneln och får i mig lite mer än bara vatten utan att det kommer upp. Salta pinnar är bra att knapra på om man är magsjuk för saltet är ju ganska viktigt för kroppens balans när man förlorar mycket vätska.

Och apropå SALT! 😛 Nu är det tävlingsdax! 

3 stycken vinner varsitt paket med dessa fyra smaksatta flingsalt från Maldon. Ni kommer säkert ha stor glädje av det till grillning, marinader, sallader och rubs kan jag tänka mig. Min fråga dock är;

Med vad skulle DU smaksätta ditt eget flingsalt?
Lämna ditt svar här i kommentarsfältet senast söndag 20 juli. Vinnarna presenteras därefter här på kryddburken.

Lycka till! ♥

  1. Timjan till mitt hårda fröbröd som jag bakar mumsigt så det förslåt 😉

  2. Ann skriver:

    Jag skulle smaksätta mitt salt med tryffel, galet gott!

  3. Jag skulle smaksätta med vitlök, persilja och paprika, den kombon är oslagbar!!!

  4. Klara skriver:

    Jag hade tyckt det vore jättepraktiskt med ett ”smokey salt”. Typ rökt havssalt. Skulle nog vara gott till allt från marinader till att helt enkelt krydda kött eller tillsätta i lite heta dipsåser. Kul för oss som bor i lägenhet och inte har möjlighet att grilla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..