ANNONS

Inlagd rödlök

/

20140603-173922-63562193.jpg

Vill du ha ett galet gott tillbehör till tacos, pulled pork, till grillad fisk eller på tapasbuffen? Prova då detta busenkla tips!

Du behöver ett par rödlökar förstås sen är det bara en lag på vatten + ättika + socker + salt. 😛

Löken blir mjuk och härlig, mild men ändå smakrik.

Det här behöver du :
3 rödlökar
2 dl ättika 12%
1 dl vatten
2,5 dl strösocker
0,5 dl salt

GÖR SÅHÄR :
Skiva rödlöken.
Koka upp ättika och vatten tillsammans med socker och salt tills det löst sig. Lägg skivorna av löken i en glasburk och slå på lagen.
Förvara i kylskåp. Hållbarhet; 3 veckor.

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00