Per Morbergs Sweet smokey BBQ sauce!

20140529-180813-65293666.jpg

Men titta vad jag hittade på vårt lilla ICA idag! ❤️ BBQ-sås a la Per Morberg!!! 😛
Dom är då bara för bra i lilla Köpingsvik!

Massor med nyheter på grillhyllorna och att Morbergs nya BBQ-såser skulle hitta ända hit trodde jag inte. Inte så snabbt i alla fall! Heja vårt ICA Nära – ni är bäst! Trevlig, alltid glad och pigg personal. Man Känner sig alltid hemma, hittar ALLT, och en fördel är att butiken inte är så vansinnigt stor så vill/behöver man snabbhandla så går det också SNABBT!

Det jag undrar nu är förstås – Har ni provat nån av BBQ-såserna??

De finns i två varianter, en ”original” och denna ”sweet smokey”.
Det finns även två sorters glaze som jag måste prova snart.
Ikväll kör vi dock provsmakning BBQ sauce sweet smokey! 😛 Ska bli spännande, återkommer såklart med smakbetyg.

Trevlig helg och mysfredag på er allihop! ♥

 1. Anne!
  Va härligt, tack själv! 🙂

  Ingegerd!
  Istället för leverpastej kan du använda mjukost, kanske nån med smak beroende på övrig fyllning i tårtan. Räkor är ju absolut inte måste, garnera med skinkrosetter, saltrulle, rostbiff eller annat gott! 🙂 Lycka till.
  /Linda

 2. hej.gillar din blogg så mycket är inspiration för mig!!!tänkte göra smörgåstårta till min sons kalas..men så har jag en som inte tål leverpastej,,räkor bla…tänkte höra om du har några tips vad jag kan ha för röra imellan???värt ett försök att fråga!tack för en bra blogg!!!!

 3. Anne skriver:

  Fick min D´Elidas chilisås igår. Ser verkligen fram emot att prova den. Så tack än en gång! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..