Spagetti med krämig kasslersås

kassler_recept_pasta_pastasås

En väldigt enkel och god pastasås är den här med kassler. Jag köpte vinmarinerad kassler som jag nämnt tidigare, den är så otroligt god! Bara strimla och vända ner i en god sås. Med philadelphiaost i såsen blir det extra krämigt, perfekt att ladda matlådor med.

Får du mat över, fyll små portionsformar, toppa med riven ost och in i ugnen så har du en vansinnigt god pastagratäng! Så gör jag ofta med just pasta och såser som blir över. 😛

4 port
Det här behöver du :
Kokt pasta till 4 pers
200 gram kassler
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1½ dl mjölk
1 förp philadelphiaost
salt & Peppar
Maizenamjöl till redning

GÖR SÅHÄR :
Skär kasslern i mindre strimlor. Hacka den gula löken och vitlöken & fräs den mjuk i stekpanna. Tillsätt mjölk och rör ner philadelphiaosten. Låt koka upp. Vänd ner den strimlade kasslern. Låt puttra ihop nån minut. Red ev. av såsen med maizenamjöl utrört i lite vatten. Smaka av med salt & peppar,

pasta_kassler_recept_kasslersås

  1. snide skriver:

    Oj, detta såg verkligen gott ut, måste prova de idag 🙂

  2. Jag provade detta härom dagen och det blev verkligen jättegott! Tack för receptet!

  3. Jenny skriver:

    Men sååå gott det ser ut.

  4. Anna J skriver:

    Åh vilket bra tips. Jag har en bit kassler som jag inte vet riktigt vad jag skulle göra av. Om det blir lite svalare imorgon så kanske jag orkar laga till det men det ser ut som om det går ganska fort.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..