Grevens omelett


Godaste omeletten jag gjort på väldigt länge. Krämig och perfekt konsistens med massor av härlig greveost – därav namnet! 😉 Just greve blir så galet gott i matlagning. Har inte krånglat till det så mycket utan plockat i lite grönsaker av de jag hade i kylen. Istället för mjölk eller grädde i smeten tog jag en burk creme fraiche. Hela kombinationen blev klockren, grymt god! Prova, prova, prova! 😛

Det här behöver du :
3 ägg
2 dl creme fraiche
1 näve sugar snaps
1/2 röd paprika
Några skivor grön jalapeno
2 tomater
1 dl hyvlad greveost
Örtkrydda
Trocomare örtsalt

GÖR SÅHÄR :
Vispa ihop äggen med creme fraiche. Skär grönsakerna i mindre bitar/skivor. Hyvla osten. Slå smeten i het stekpanna, sänk till medelvärme och plocka i grönsakerna. Toppa med ost och kryddor. Stek tills omeletten ”stannat” och du kan skaka över den på en tallrik.