Sportlovsmorgon och mysfrukost med barnen

bodum_tekanna

Första dagen på barnens sportlov och vi laddar upp med mysfrukost. Goda smörgåsar och nybryggt the.

Vad har vi för planer för veckan nu då? Har inte spikat något mer än biobesök i Kalmar på onsdag, vi har ju inte sett ”Hundraåringen” ännu så den får det bli. Några små utflykter med hund och matsäck, pyssla lite inne och bara ha det bra. Nån snö har vi ju inte kvar här på ön så snögubbar och pulkabacke blir det inte detta sportlov, lite synd ändå…

Nä nu är det hög tid att få på sig lite kläder och ge sig ut i solen, även om det blåser så trädkronorna dignar så måste man ju ha frisk luft! 😉

Hittade en så läcker tekanna från Bodum på Zalando, liten och smidigt och framförallt snygg! 😛 Muggarna kommer också därifrån, blev lite kär i elefanterna och färgen – rött finns ju överallt i mitt kök så jag har svårt att bryta den stilen.

frukost_sportlov_bodum_tekanna

  1. Härlig bild 🙂 man kan tro att det är första dagen på sommarlovet och inte sportlovet. Bodumkannan är superfin, den ska jag genast söka på, hoppas att den finns i svart som är min favoritfärg i köket.
    Jättefin blogg du har 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..