Favoritpanna LCHF

20140204-170724.jpg

Det här är en gammal favorit, jag brukar kalla den ”TRUCKERS meal” eftersom Nicke ofta vill ha det som matlåda till jobbet! 😛 Alla lastbilschaufförer älskar ägg och bacon, no doubt! Ursprunget är inspiration från Jamie Oliver som lagade detta sena nätter efter utekvällar och magen kurrar sådär extra hungrigt som den bara kan göra efter några pubrundor. 😉

Det är en mycket tacksam maträtt att laga, bara hetta upp en panna och sen fylla den efter hand med bacon, kryddiga korvar, klyftade tomater och sist av allt knäcka i ett gäng ägg, strö över frysta ärtor – på med lock och en stund senare är det klart! 😉

4 port
Det här behöver du :
2 pkt bacon
4 kryddkorvar
3 tomater
8 ägg
2 dl gröna ärtor

20140204-170750.jpg

 1. Nämen jisses så gott det där såg ut! Perfekt LCHF-mat också. Måste testas omgående.

 2. När du la upp detta och länkade på facebook, så delade jag och bad min sambo laga detta till oss efter att jag kom hem från träning. Jag blev förvånad över att han verkligen gjorde det och ännu mer förvånad över hur en sån ”enkel” rätt kunde va så förbenat god! Tummen upp!!

 3. Tina skriver:

  Såg faktiskt riktigt gott ut =)

 4. Pia skriver:

  Mmm ser gott ut, som det mesta du lägger ut. Tack för alla tips.

 5. Kristin skriver:

  Ser underbart gott ut 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..