ANNONS
Integritet på Tailsweep

Skördefesten är i full gång på ön!

/

Ja, den är här nu – min absoluta favorittid på året. Höst och skördefest! 😛

Jag tror med tanke på den otroliga folkmassan och trafikstockningen som råder att just i år slår nog folkfesten rekord i besöksantal!? Har sällan trängts så mycket på Ekerums slöjd o matmarknad som i år och heller aldrig suttit i bilkö nästan trekvart för att ta sig ut från parkeringen – det är fullkomligt galet!! Härligt intensivt och så mycket fart och fläkt. Utställarna på marknaden hade nog också fördubblats och hela området, lador och byggnader fullspäckade med entusiastiska hantverkare, knäckebrödsbagare, ostmakare, korvstoppare och godistillverkare mm.

Det är ljuvligt med allt de goda samlat på ett ställe i den här storleken. Jag hade inte stora kameran med mig i år och tur va väl de för de fanns inte en millimeters utrymme för fotografering om man inte velat förevigat ett myller huvuden. 😉

Bilder från Ekerum och marknaderna har jag massor av sedan innan, bland annat HÄR och HÄR och HÄR!

  • Från 2011 skördefest, se bilder
  • HÄR >>

  • Från 2010 skördefest, se bilder
  • HÄR >>

Förutom Ekerum och matmarknaden har vi strosat runt i Köpingsvik på vikingamarknad och gycklar-show. Vidare neråt på södra Öland och bland annat ett traditionellt besök på

SPÖKGÅRDEN

till barnens förtjusning! 😉Glöm inte att även följa mig på

Instagram

, där finns fler bilder… 😛

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00