Italienska tunnbrödssnittar med parmaskinka, pesto, mozzarella och soltorkade tomater

tunnbrödsrullar_mozarella_parmaskinka_tomat_pest
Dessa supergoda tunnbrödssnittar med italienska smaker har min bästa vän gjort. Hon tog med sig dom till oss och bjöd på helgen som gick. Jag är en riktig tunnbrödsälskare och speciellt ihoprullade med rökt renkött och pepparrot men dessa måste jag nog erkänna var snäppet godare!

Så fräscha i smaken och ypperliga små munsbitar till kvällssnack, drink eller som lite färdkost om man ska iväg på roadtrip… 😛

ca 20 st
Det här behöver du : 
3 tunnbröd
150 gram parmaskinka
2 pkt mozzarellost a´125 gram
100 gram soltorkade tomater i olja
5-6 msk grön pesto

GÖR SÅHÄR :
Lägg ut tunnbröden och fördela parmaskinkan ovanpå. Skiva mozzarellaosten och lägg över. Finhacka de soltorkade tomaterna och strössla över. Bred på ett tunt lager grön pesto och rulla ihop från långsida till långsida. Skär små snittar/snurror och servera till drink eller snackstilltugg.

tunnbrödsrullar_snittar_tunnbröd

parmarullar_parmasnittar_mozarella_tunnbrödssnittar

 1. Måste säga att jag ÄLSKAR din blogg! Har följt dig länge nu och ville bara säga att jag är fantastiskt glad för all inspiration jag får via din blogg. Detta recept blir perfekt tillsammans med dina minipajer när jag tar examen i sommar. Stort tack!

 2. Silje skriver:

  Vad gott det ser ut! Måste prova dina recept!

 3. Annica skriver:

  Hej!
  Måste bara säga att jag blir lika glad varje gång jag tittar in här. Du är alltid så positiv och full av energi. Bara loggan får mig glad! Sen tar du fantastiska bilder, blandar vardagsmat med lite festligare och samtidigt behåller du en familjär ton som gör att man får en känsla av att man känner er.
  Jag hoppas att du orkar fortsätta så här. För jag har svårt att tro att jag är ensam om att känna som jag gör.
  Massa kramar till dig och din underbars familj.
  /Annica

 4. Vilken härlig vardagslyx. VILL HA!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..