ANNONS

Sommardrink med blå curacao och apelsinjuice

/
drink_olika_färger

Sommaren går verkligen mot slut slut just nu så det  gäller väl att passa på att fånga värmen när den kommer.

Morgnarna är höstlika och daggen ligger tät över gräsmattan men än skiner kvällssol och värmen gör sig påmind så sommarens sista drink, vilket ni i och för sig näst in till aldrig får tips av ifrån mig kontrar jag med nu! 😛

Bättre sent än aldrig… Jag gillar nog färgerna bättre än innehållet. En kul drink är det i alla fall! 😉

Det här behöver du : 
4 cl vodka
apelsinjuice
2 cl bols blue curacao

GÖR SÅHÄR :
Häll upp vodka och apelsinjuice i ett high ballglas. Häll försiktigt i curacao så det skiktar/lägger sig på botten. Curacon är ju blå så med apelsinjucie som är gul blir det denna läckra gröna färg-. 😉

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00