ANNONS

Bildregn på min dobermann – Kean

/
kean_dobermann

Ni har ju så såklart inte undgått att vi skaffat en

ny hund

! En 3-årig dobermann vid namn Kean kom till mig som ett ödets nyck. Jag letade inte efter ny hund och hade mentalt satt en punkt med hunderiet efter att

Dalton blev en ängel i maj

… Jag vet inte riktigt hur det gick till, men det var tydligen meningen. Det vad kärlek, det var ett uns av magi som förtrollade mitt dobermann-hjärta och jag körde till västkusten för att möta min pusselbit och ta med honom hem.

Imorgon har Kean bott hos oss en vecka och ingen är nog mer förälskad och lycklig än vad jag är. Han är min felande pusselbit i livet har jag insett. Tänk va långt inne det kan sitta ibland, men det är härligt med dobermann i huset igen, efter 10 årNu bjuder på ett bildregn av världens vackraste hund.


Hur det än är med en matblogg så kan jag inte dölja det jag brinner för, det här är mitt liv! – liksom mat och recept.


Kryddburken är min spegel!

Min  underbara dobermann… Kean 

hjärta
kean_exteriör
kean_boll
kean_500
köping_tall
kean_tallskogen
kean_skogen
köping_tall
kean_busar
kean_hemma
kean_soffan

R.I.P


Våra vackra hundar sen tidigare. Ni lever kvar i minnet och finns alltid i våra hjärtan.


dalton3

Dalton

(boerboel, sydafrikansk mastiff)

vår stora skatt…

Gasso
axa

Gasso, min förra dobermann och Axa, riesenschnauzer.

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00