Bildregn på min dobermann – Kean

kean_dobermann
Ni har ju så såklart inte undgått att vi skaffat en ny hund! En 3-årig dobermann vid namn Kean kom till mig som ett ödets nyck. Jag letade inte efter ny hund och hade mentalt satt en punkt med hunderiet efter att Dalton blev en ängel i maj… Jag vet inte riktigt hur det gick till, men det var tydligen meningen. Det vad kärlek, det var ett uns av magi som förtrollade mitt dobermann-hjärta och jag körde till västkusten för att möta min pusselbit och ta med honom hem.

Imorgon har Kean bott hos oss en vecka och ingen är nog mer förälskad och lycklig än vad jag är. Han är min felande pusselbit i livet har jag insett. Tänk va långt inne det kan sitta ibland, men det är härligt med dobermann i huset igen, efter 10 år

Nu bjuder på ett bildregn av världens vackraste hund.
Hur det än är med en matblogg så kan jag inte dölja det jag brinner för, det här är mitt liv! – liksom mat och recept.
Kryddburken är min spegel!

Min  underbara dobermann… Kean 

hjärta

kean_exteriör

kean_boll
 
kean_500

köping_tall

kean_tallskogen

kean_skogen
köping_tall

kean_busar

kean_hemma

kean_soffan

R.I.P
Våra vackra hundar sen tidigare. Ni lever kvar i minnet och finns alltid i våra hjärtan.

dalton3
Dalton (boerboel, sydafrikansk mastiff) vår stora skatt…

Gasso
 
axa

Gasso, min förra dobermann och Axa, riesenschnauzer.

 1. Lova skriver:

  Hej, din hund verkar underbar. Jag har också dobermann. Jag har faktiskt 5 st. Två bruna och tre svarta. Min ena bruna heter Ronja och är 4 år, min andra bruna heter Miriam och är 2 år, min ena svarta heter Buster och är 1 år, min andra svarta heter Troja och är 6 månader och min tredje svarta heter Usher och är 3 år. Jag har också en Leonberger på 2 månader som heter Noomi. Jag vet att det är ganska många hundar men alltså vi har en ganska stor trädgård där dem kan vara och jag har en kennel för Dobermann och Leonberger som heter Doberberger. Jag säljer en kull om året ungefär, eller min familj för jag är bara 12 år.

 2. Gittan skriver:

  Vilken vacker o ståtlig kille! Syns att han trivs hos er:). Oj vad tårarna trillade när jag läste om Dalton. Fasar själv när den dagen kommer för min dvärgpinscher/jack russell tjej! Hon är ca 7-8 år. Hon valde mig, när jag bara skulle kolla in henne. Efter 1 mån så tog jag hem henne. Hon har snart varit 3 år mig. Helt underbar! Ha en skön promenadhelg! 🙂

 3. Jenny skriver:

  Grattis till Kean, ser hur fin ut som helst. Tog bort min golden för 2 år sedan och känns fortfarande hur tomt som helst. Pendlar till arbete och jobbar långa dagar så har tyvärr ingen möjlighet att ha hund just nu.

  Tack för din fina blogg som jag följer varje dag!

  Kram från Jenny

 4. Aha, där har vi mister hemlis, då förstår vi! Minns ju hur det var när du skrev om att Dalton lämnat er så vi förstår verkligen din härliga glädje över er nya familjemedlem!

  Lycka till,
  kramar

 5. ThomasJ skriver:

  GRATTIS!!!
  Livet är inte komplett utan hund!
  Senaste gången jag var i motsvarande situation höll jag inte ut längre än 10 dagar. Sen började sökandet… 🙂

  Tack för världens finaste matblogg förresten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..