ANNONS

Lite bilder från gårdagen med firande, bad och en liten fyrbent i huset…

/
blå_prinsesstårta_köpingsvik_kondotori

Gårdagen här hemma bestod av jobb för egen del, sen hem för att fira Max som kom till oss. Han fyllde ju år förra söndagen och då kunde vi inte fira honom så de fick bli igår istället. Eftersom jag jobbade hela dan beställde jag en blå prinsesstårta från konditoriet i Köpingsvik, superfin och jättegoood! 😛

Vi gjorde smörgåsar och packade kylväska, sen tog vi cyklarna iväg och badade. Innan vi åkte fick han öppna ett paket till just badet; simglasögon och badboll! Ett par timmar i plurret så cyklade vi sen hem och kalasade på tårtan och fler paket öppnades.

Just de… Jag råkade kidnappade med mig syrrans hund också, det gick av bara farten när vi cyklade hemåt så nu har vi en bortskämd liten Engla hos oss i helgen… 😉

max_öjkroken_kalas

Max öppnar förtjust sitt paket avsett till badet… 😛

max_13år_kalas

Spänningen stiger…

kryddburken_öland_max_kalas

Hihi! 😛

barnen_badar_pool

Dom fungerade! 😉

picknick_smörgåsar_bada

Smörgåsarna i kylväskan gjorde gott efter ett par timmar i badet!

engal_smörgås

Engla blev också sugen…

körsbär_bigarråer

I helgen MÅSTE jag ta tag i alla dessa bär igen… Plockade ju på mig ännu mer!

pitbull_amstaff_engla

Engla, hon bara njuter och softar, precis som man ska! 😛

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00