Kryddburken, lite här och lite där…

isdrink

Såhär i sommartid blir det inte så mycket tid inomhus framför datorn men jag försöker ändå uppdatera såsom jag brukar. Det finns många kanaler att hitta mig på om du vill hålla koll på vad som händer förutom här på bloggen. 😉 För er som missat det så finns jag också på facebook och instagram, sök bara på Kryddburken så hittar ni mig eller följ länkarna här;

Här kommer ett litet axplock från instagram som uppdateras flitigt! 😛

äleklinta_öland
 
sandviks_kvarn

pommes_pins
 
regn_öjkroken

hamburgare_grillade
 
pool

lakrits
 
blommiga_foppa

coca_cola_citron
 
snäckan_elbilar_max

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..