ANNONS

Kryddburken, lite här och lite där…

/
isdrink

Såhär i sommartid blir det inte så mycket tid inomhus framför datorn men jag försöker ändå uppdatera såsom jag brukar. Det finns många kanaler att hitta mig på om du vill hålla koll på vad som händer förutom här på bloggen. 😉 För er som missat det så finns jag också på facebook och instagram, sök bara på Kryddburken så hittar ni mig eller följ länkarna här;

  • Kryddburken facebook >>
  • Min privata facebook (Linda Nilsson) >>
  • Instagram >>

Här kommer ett litet axplock från instagram som uppdateras flitigt! 😛

äleklinta_öland
sandviks_kvarn
pommes_pins
regn_öjkroken
hamburgare_grillade
pool
lakrits
blommiga_foppa
coca_cola_citron
snäckan_elbilar_max
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00