ANNONS

Tomatvinäger, en höjdare från Mutti

/
mutti_tomatvinäger

Tomatvinägern ja – nu är ni många som frågat och är nyfikna på denna då ni sett att den dykt upp i några recept på sistone. Jag fick den från Mutti som varuprov för ett par veckor sen och jag är grymt imponerad.

Vinäger använder jag ofta till såser, i salladsdressing, marinader etc. Just denna med tomat har  en mörk, fyllig lite söt smak, otroligt god! Jag har använt vinägern bland annat till det HÄRoch det HÄR. Senare idag kommer ytterligare ett recept där den ingår.

Var får man tag på den nu då??
Den tillhör Mutti´sortiment där ni kanske redan är bekant med de krossade tomaterna och andrakonserver. Tomatvinägern benämns som tomatmustvinäger ,du kan läsa mer om den på deras sida här >>
Hittar ni den inte i butik så fråga personalen om dom kan ta hem den. Stormarknader som tex. Citygross brukar vara säkra kort.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00