Hotta cips med jalapeno & cheddar

starka_chips_jalapeno
Semestertider och sommarlov närmar sig med stormsteg så här kommer ett hot hot tips på en uberhäftig ”gå-bort-present” till den superhotta chiliälskaren. Kan vara både kvinna och man så ingen nämnd, ingen glömd där! 😉

Dessa chips tillhör MANNEN i vår familj iallafall! Ingen nallar i hans påsar, ingen tänker ens tanken! Dom är starka – JA. Jodå, vi har smakat allihopa. Jag och barnen har med samma ”förtjusning” överlåtit dom helt och hållet till Nicke – där dom hör hemma!

Goda?? Tja, jo visserligen en hundradels bråkdels sekund när cheddarsmaken uppenbarade sig på tungspetsen men sen slängde vi oss alla tre på vattenkranen medan mannen i huset satt kvar, stilla och njöt… Skadeglädjen och den hundraprocentiga vinsten med äganderätt på befintliga chipspåsar var totalt! Ja, varsågod älskling, det är du värd! 😛

Chipsen går att beställa på kryddlandet.se och mina odds om att maken skulle gilla dom föll i god jord. Jo… Jag känner honom, denna där…

Med smak av jalapeno och cheddar, rikligt kryddade så blir man inte besviken om man är en ”hard män”….
I stil med denna kanske? 😛 😛 😛
Klicka; http://www.youtube.com/watch?v=ub2gY2WQCik

 

  1. Katja skriver:

    Jag kan riktig se Nicke där med ett belåtet smajl, höhö 🙂

  2. Ehum, jag tror det där är den sorten som en kollega till maken hade med sig på en fest, för att skryta med. Mina trollungar (då 6+8 år) moffade i sig nästan hela skålen medans makens kollega tyckte det var för starkt. Fast å andra sidan åt våra troll habanero i maten en hel sommar när lilltrollet var liten o trollfar var pappaledig. De är ganska härdade och älskar starka kryddor. Det är inte för inte som Trollcaféet har så mycket chili i många recept. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..