Godaste grillkorven!

grillkorv_grilla

Varje sommar betyder nya grillkorvar i butikshyllorna. Varje sommar provsmakas det således en hel del av dessa och det och hissas och dissas om vilken grillkorv som är godast! Ja, vilken ÄR GODAST egentligen??

Häromdan åt vi Churrasco jalapeno 73% och Chorizo de pimenton 90%. Bägge har vi ätit tidigare och dom är klart goda alternativ med lite extra hetta och extra smak om man vill! Den förstnämnda är riktigt het direkt men inte så lång ”efterhetta” då den har en viss sötma av mango också. Smakar inte lika mycket som chorizon som också är ganska het, men framförallt rejält smakrik. Här känner man både cayenne och paprika, supergod är den!

Barnen brukar äta vad som bjuds, ingen som spottar och fräser även om det är lite starkt och det är vi glada för men visst har även dom sina favoriter som Scans Ost & bacongrillare, frukostkorv och smal grillkorv, även falukorven kvalar in bra! 😛

Scans ost & bacon är min egen absoluta favorit och jag lyckas inte komma ifrån den trots att det smakats på otaliga korvsorter i detta hem. Vi får se hur denna sommar blir, än har vi några kvar att prova oss igenom, bland annat ”mini chorizo, mini kolbasz och min bratwurst”, har bara inte hittat dom i butik än.

Om jag nu måste välja en HET korv som favorit så blir det chirozon för den smakar mycket och är inte bara het!

Vilken är DIN favoritgrillare?? 

grillkorv_ost_bacon_flankstek
Här har vi ost och bacon, en churrasco och två flankstek med kryddsmör på grillen.

grillkorv_ost_bacon
Potatissallad, rostad lök, ost & bacongrillare, surdegsbröd med dragon & vitlökssmör.

grillkorg
Dom ljumma grillkvällarna är här nu!! Ljuvligt är bara förnamnet…

  1. Finska grillkorvar(tjocka) och finsk länkkorv är absolut godaste korvarna som finns….

  2. Louise skriver:

    Har de senaste 2 åren kört med mini-chorizo. Kommer inte ihåg vem som har den.. är det scan eller ica? Tror det ligger 4 st i paketet. De är sååå goda!

  3. Lisa skriver:

    Jag testade å grilla Lithells nya kryddkorvar i veckan. Den med pepparsmak blev fort en ny favorit hos mej även fast den med timjan å salladslök också var himla god. 🙂

  4. Skärgårdsgrill från Roslagskött, godaste korven som finns. Grovmalen, köttig och finns som vanlig och stark. Dock väldigt dyr…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..