En långlagad tvist på husmanskost med tjocka revben

20130427-161345.jpg

Ja, ikväll kör vi på en annorlunda husman! Husmanskost med tvist, långlagat, mört, kryddigt, billigt och vansinnigt gott! Tycker ni att bilden ovan ser vanlig o tråkig ut, heeeej!! Glöm de, detta kommer bli lyx-husman you never forgot! 😉 jag lovar!

Ni ska få hela receptet sen när allt är klart. Nu ska allt gotta till sig i grytan ett par timmar! 😛

Vad lagar ni, äter hemma hos er ikväll??
Jag har ingen koll knappt vilken veckodag vi är på. Jag har i princip hostat mig igenom denna vecka med rent ut sagt en helvetisk rethosta dag och natt. I morse fick jag en skön härlig sovmorgon av familjen o kunde sova iaf några timmar! Sitta upp i soffan om nätterna och sova har jag tidigare gjort… Men de börjar väl ge med sig så smått! Är så trött på att hosta o hosta och att vara halvsides handikappad då de tror jag jag antingen hostat av revben eller muskelfästen… Ont som f-n gör de iaf vare sig med eller utan hosta!

Nu önskar jag er alla en härlig lördagkväll! Håll bacillerna ifrån er o må så gott!

Berätta gärna vad ni lagar hos er där hemma, jag behöver lite inspiration! 😉

Love, love… /Linda

 1. Viola skriver:

  Fläskkarré i bit och gjorde en ”pulled pork” med totilla bröd och massor med grönskaker och vitlökssås, mums 🙂
  Idag blir det en spaghetti carbonara och imorgon hemagjord pizza…

 2. Tessan skriver:

  Har precis köpt boken ”TexMex från grunden” av Jonas Cramby. Igår provade vi tillaga köttet för Carnitas – fläakkarré som marinerat över natten och sedan långkokas i CocaCola. Blev dessvärre ingen härligt kletig massa som receptet utlovar trots att jag tog av locket sista timmen och försökte reducera vätskan. Nåväl, det blev istället en simmig soppa av trådigt kött. Smakade super gott så jag provar att göra om det snart igen. Ikväll rullas hederliga köttbullar med kryddpeppar.

 3. Louise skriver:

  Här blev det grillad rostbiff grillad sparris med rotgrönsaker i ugn samt vitlökssås med ett glas rött. 🙂

 4. anna skriver:

  här blir det hemgjord ravioli fylld med philadelphia och kräftstjärtar. grönsallad till. samt en sås gjord på matgrädde, örter, citron, vin och en slurk hemgjord fiskfond. till efterrätt gör jag gino. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..