ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bilder på påskmat

/

Påskaftonens påskbuffé här hemma! Vi dukade upp med ägghalvor, vitlökssill, varmrökt & kallrökt lax från Nisses Fisk i Borgholm, och deras supergoda favoritsås, passar sååå bra till lax och kokt potatis istället för romsås om man vill variera sig!

Köttbullar, prinskorv, janssons frestelse, eget smör och tunnbröd. Påskmust inte att förglömma! Jösses va mycket mat i dagarna två. Har lite lax kvar som jag nog får göra nån god röra på tror jag. Påskdessert var det ingen som orkade så den tog vi dan efter. En söt liten påskbakelse bakad på vaktelägg, kommer inom kort! 😛


En

riktigt god janssons frestelse UTAN hela bitar anjovis

gör jag alltid. Jag använder bara spadet för ingen här hemma tycker om dom små fiskarna. 😉 Men smaken vill man ju åt. Handskurna små ”stavar” av potatis ska det också vara. Istället för vanligt ströbröd på toppen använder jag panko och så tar jag inga ”klickar smör” över det hela, det blir så flottigt då. Len, krämig och gräddig ska den vara men inte smörig! 😛


Abbas anjovis, den burk som innehåller mest spad! 😉


Ägghalvor med löjrom, majonäs, en vippa dill!


Kallrökt lax och två sorters varmrökt.


Köttbullar och prinskorvar.


Påskbuffén uppdukad.


Hoppas ni alla haft en riktigt god påsk! Nu blir det nya tag med ny vecka, nyttiga matlådor och andra roliga recept! 😉

11
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00