ANNONS

Bilder på påskmat

/
påskmat_recept_ägg_lax_janssons

Påskaftonens påskbuffé här hemma! Vi dukade upp med ägghalvor, vitlökssill, varmrökt & kallrökt lax från Nisses Fisk i Borgholm, och deras supergoda favoritsås, passar sååå bra till lax och kokt potatis istället för romsås om man vill variera sig!

Köttbullar, prinskorv, janssons frestelse, eget smör och tunnbröd. Påskmust inte att förglömma! Jösses va mycket mat i dagarna två. Har lite lax kvar som jag nog får göra nån god röra på tror jag. Påskdessert var det ingen som orkade så den tog vi dan efter. En söt liten påskbakelse bakad på vaktelägg, kommer inom kort! 😛

janssons_frestelse

En

riktigt god janssons frestelse UTAN hela bitar anjovis

gör jag alltid. Jag använder bara spadet för ingen här hemma tycker om dom små fiskarna. 😉 Men smaken vill man ju åt. Handskurna små ”stavar” av potatis ska det också vara. Istället för vanligt ströbröd på toppen använder jag panko och så tar jag inga ”klickar smör” över det hela, det blir så flottigt då. Len, krämig och gräddig ska den vara men inte smörig! 😛

janssons_frestelse_anjovis

Abbas anjovis, den burk som innehåller mest spad! 😉

påskmat_ägghalvor

Ägghalvor med löjrom, majonäs, en vippa dill!

påskmat_lax_rökt

Kallrökt lax och två sorters varmrökt.

påskmat_köttbullar_prinskorv

Köttbullar och prinskorvar.

påsk_recept_mat_påskmat

Påskbuffén uppdukad.

påskmat_påskbuffe

Hoppas ni alla haft en riktigt god påsk! Nu blir det nya tag med ny vecka, nyttiga matlådor och andra roliga recept! 😉

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00