ANNONS
Integritet på Tailsweep

Påskpynt & vaktelägg

/

Påskens högtid närmar sig med stormsteg! Ägg, påskägg, pyntade ägg, chokladägg, godisägg, och vaktelägg! Ja, just det sistnämda;

Vakteläggen

hör påsken till lite extra med dess fantastiska mönster i sitt lilla miniatyrskal. Så otroligt vackra, vilda och goda! För er som aldrig någonsin har smakat vaktelägg så kan jag lovorda dom gott. Det är ett milt, smakrikt litet ägg som med fördel förtärs till förrätt, soppa, som delikatess eller dekoration på smörgåstårtor eller finare landgångar.

Jag har fått möjlighet att prova dessa vackra små ägg och jag är inte färdig än. Jag har kokat, stekt, använt som pålägg på pizza, dekoration på smörrebröd, minihamburgare och varenda litet skal har jag lyckats ta tillvara på till påskens pynt och dekoration också.

Jag är som sagt var inte färdig än och fler recept kommer!
Näst ut blir DESSERT med vaktelägg! Håll utkik! 😛Tills dess är jag väldigt stolt att få visa upp dessa små skönheter från de japanska vakltar som föds upp här på Öland. Det går alldeles utmärkt att beställa dessa ägg per post, klicka in på hemsida HÄR och läs mer. Perfekt nu till påsk och allt!


Vaktelägg kan beställas

här >>


Vakteläggen är små… Pyttesmå! 😛


Vackra skal i ett litet fågelbonäste av björkgrenar och pärlhönsfjädrar från

www.skapamer.se


Gjorde ett litet påskarrangemang på köksbordet med ”hjärtan på tråd”, taklök, minipåskliljor och vaktelägg.


Vakteläggen gör allt så mycket mer levande, älskar verkligen de fina bruna färgerna i äggen!

3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00