Fredag & luffarbiff!!

luffarbiff_luffarstek

Fredag!! 😛
Nu äntligen ska jag kocka till detta kött som jag till min stora glädje hittade på ICA i veckan. Det är alltså en köttdetalj i jämförelse med oxfilé, mört, saftigt och smakrikt! Ett köttstyckte från bogbladet på nöt. Luffarbiffen som jag saknat, som jag längtat efter att hitta i köttdisken i såååå många år, nu finns det! ICA selection har ett fint utbud av detta kött ”american style” och ikväll går startskottet!

Ska naturligtvis berätta mer om hur jag tillagar det och hur det smakar men nu önskar jag er alla en riktigt fin fredagskväll! 😉

stora_klyftpotatis
Stoooora klyftpotatis till åker precis in i ugnen efter att ha fått förkoka ett par minuter!

  1. Katti skriver:

    Halloj,
    Jag pratade med min pappa om detta kött.
    Han har arbetat som styckmästare i över 40 år och han hälsade att det är vanlig högrev som de skivat.
    Prova det nästa gång, det är jag uppvuxen med och det är mums att marinera och grilla/steka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..