ANNONS

Fredag & luffarbiff!!

/
luffarbiff_luffarstek

Fredag!! ūüėõ


Nu √§ntligen ska jag kocka till detta k√∂tt som jag till min stora gl√§dje hittade p√• ICA i veckan. Det √§r allts√• en k√∂ttdetalj i j√§mf√∂relse med oxfil√©, m√∂rt, saftigt och smakrikt! Ett k√∂ttstyckte fr√•n bogbladet p√• n√∂t. Luffarbiffen som jag saknat, som jag l√§ngtat efter att hitta i k√∂ttdisken i s√•√•√•√• m√•nga √•r, nu finns det! ICA selection har ett fint utbud av detta k√∂tt ‚ÄĚamerican style‚ÄĚ och ikv√§ll g√•r startskottet!

Ska naturligtvis ber√§tta mer om hur jag tillagar det och hur det smakar men nu √∂nskar jag er alla en riktigt fin fredagskv√§ll! ūüėČ

stora_klyftpotatis

Stoooora klyftpotatis till åker precis in i ugnen efter att ha fått förkoka ett par minuter!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00