ANNONS

Truckers breakfast

/

truckers_breakfast
Va säger ni? Visst funkar de när man döper vissa maträtter till nåt coolt? Som tex. ”Cowboysoppa” som barnen ääääälskar, typ bara för att den heter COWBOY… Eller ”Bamse-köttbullar”!

Raggarballe med svängdörrar däremot får gästerna att gå hem innan maten serverats, för att inte tala om ”Häst-tårta”??

Jag brukar hitta på lite allt möjligt precis före jag ställer fram maten på bordet, å det brukar gå hem hos barnen! 😛

Likadant gör jag med min kära make. Jag lagar frukost o lunchlådor och döper dom till coola maträtter så köper han dom rakt av! Hehe… 😛

Här har vi en Truckers-breakfast! För det är precis vad det är också, hade det varit lunch hade det varit pytt i panna med dubbla ägg, men nu vill Nicke inte ha så mycket kolhydrater till varken frukost eller lunch så jag öser på med allt som finns i kylen för att sen döpa de till ”truckers-breakfast”!

Fiffigt va?? Å han älskar det.

Till EN hungrig truckers eller 3 medelmåttiga lunchlådor : 
200 gram stekfläsk
2 tomater
3 chorizo
3 dl gröna ärtor/majs/broccoli etc…
3 ägg
Tony´s krydda…

GÖR SÅHÄR : 
Börja steka fläsket först av allt, lägg i klyftade tomater så de får fin yta och ger av sig mycket smak. Tillsätt chorizo i slantar, och strax före servering knäck 3 ägg lite här och där och strö över gröna ärtor. På med lock nån minut, krydda. Sen är det klart!

monster_truck_meal
Stekfläsk och tomater måste få rejält med stekyta, färg och knaprighet då blir det som godast.

pan_fried_breakfast_truckers
Chorizo, ägg och gröna ärtor senare…

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00