ANNONS
Integritet pÄ Tailsweep

Quesadillas med ost & skinka

/

Vi styr kosan mot Mexico till stora tortilla-land! 😛 Quesadillas Ă€ts ofta som frukost eller lĂ€ttare mellanmĂ„l med en rejĂ€l bit salt ost som fyllning, men gĂ„r sĂ„klart att variera oĂ€ndligt hur man sjĂ€lv vill ha de. Som enkelt mellanmĂ„l eller som en piffigare kvĂ€llsrĂ€tt framför TV:n eller som tilltugg till drinken.

En god salsa att dippa i Ă€r ett mĂ„ste till de sistnĂ€mnda men hĂ€r gjorde jag dom som mellanmĂ„l till barnen hĂ€romdan, perfekta att Ă€ta med en hand i vikta kaffefilter och de gĂ„r Ă„t i ett nafs och Ă€r verkligen busenkla att göra! 😉

12 snittar
Det hÀr behöver du :
4 tortillabröd
Rökt skinka
Riven ost
1 bifftomat
1 rödlök
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Skölj tomaten och skiva den riktigt tunt. Skiva rödlöken tunt. SkÀr skinkan i strimlor och riv osten. Fördela allt pÄ tvÄ runda tortillabröd, lÀgg ett bröd som lock pÄ varje. Stek i torr panna pÄ medelvÀrme tills de fÄtt fin fÀrg och osten börjat smÀlta. SkÀr varje quesadillas i 6 tÄrtbitar. Servera gÀrna med en god salsa.


Enkelt fyllning som barnen gillar!


Fördela allt pÄ tvÄ tortillabröd. TÀck med varsitt tortilla som lock.


Prova Àven denna hetare variant med ost, fÀrsk chili, koriander och het salsasÄs >>

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00