ANNONS

Quesadillas med ost & skinka

/

quesadillas_ost_skinka
Vi styr kosan mot Mexico till stora tortilla-land! 😛 Quesadillas Ă€ts ofta som frukost eller lĂ€ttare mellanmĂ„l med en rejĂ€l bit salt ost som fyllning, men gĂ„r sĂ„klart att variera oĂ€ndligt hur man sjĂ€lv vill ha de. Som enkelt mellanmĂ„l eller som en piffigare kvĂ€llsrĂ€tt framför TV:n eller som tilltugg till drinken.

En god salsa att dippa i Ă€r ett mĂ„ste till de sistnĂ€mnda men hĂ€r gjorde jag dom som mellanmĂ„l till barnen hĂ€romdan, perfekta att Ă€ta med en hand i vikta kaffefilter och de gĂ„r Ă„t i ett nafs och Ă€r verkligen busenkla att göra! 😉

12 snittar
Det hÀr behöver du :
4 tortillabröd
Rökt skinka
Riven ost
1 bifftomat
1 rödlök
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Skölj tomaten och skiva den riktigt tunt. Skiva rödlöken tunt. SkÀr skinkan i strimlor och riv osten. Fördela allt pÄ tvÄ runda tortillabröd, lÀgg ett bröd som lock pÄ varje. Stek i torr panna pÄ medelvÀrme tills de fÄtt fin fÀrg och osten börjat smÀlta. SkÀr varje quesadillas i 6 tÄrtbitar. Servera gÀrna med en god salsa.

quesadillad_ost_recept
Enkelt fyllning som barnen gillar!

quesadillas_fyllning_recept
Fördela allt pÄ tvÄ tortillabröd. TÀck med varsitt tortilla som lock.

quesadillas_mexikansk_recept

Prova Àven denna hetare variant med ost, fÀrsk chili, koriander och het salsasÄs >>

5
0

Genom att klicka pÄ "Skicka kommentar" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00