6 recept på bakad potatis med goda röror

bakpotatis
Efter önskemål om fler tips till bakad potatis kommer här ett par olika recept med röror och fyllningar. Perfekt sportlovs-mat som är enkel att förbereda med  antingen varm eller kall röra, men också otroligt gott till sommarens grillkvällar med vitlökssmör till en fin grillad köttbit… 😛

Vilken är din  favorit?
Ska det vara med röra eller bara med vitlökssmör till det grillade köttet… Det är frågan?!


Med kycklingröra och knaperstekt bacon >>


Med tonfiskröra >>


Med färsk lax >>


Med bacon & philadelphiaost >>

Med varmrökt lax >>

kycklingröra_bakad_potatis_grillad_paprika

Med Kycklingröra & rostad paprikacreme >>

  1. Vår favorit är en röra med tonfisk, äpple, kapris, lök och curry! Gifter sig perfekt i gommen : ), men ska absolut testa dessa röror för lite variation!

  2. J.O skriver:

    Den absolut bästa varianten kommer från potetbakarn i norge (tänk sibylla, på hjul,med bara bakad potatis och bara öppen på småtimmarna..) Där serverar de potatisen tillsammans med majs, skinka, kryddsmör, dressing och ost! När vi gör den själva hemma brukar vi börja med att tömma den färdiga potatisen och fylla upp den igen men lager av fyllningen och potatis, så man får lika mycket i varje tugga! Supergott 🙂

  3. Jessica skriver:

    Bakad potatis gör jag så ofta som möjligt, perfekt lunchmat som sagt! Jag gillar att göra bl.a. en röra på rökt skinka, äpple och gräslök! Mums! Måste prova din baconröra en dag dock för det lät jättegott!

  4. Bakad potatis var det länge sen jag åt i h har faktiskt aldrig provat laga det själv. Röran med kyckling och bacon lät god!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..