Hjärtan, pyssel och nytt till köket!

elvisp_skifferplattor
Hade ni  en fin  dag igår på alla hjärtans dag? Här hemma har det pysslats och ritat kort, limmats och glittrats så de stått härliga till. Det roliga med just denna dag är att få förbereda små överraskningar och vara lite hemlighetsfull dan innan och självklart allt klipp och klistra som barnen älskar! Ja, jag också men det är så lagom lätt med vänsterhanden i gips då jag är just vänsterhänt. 😉

Av kära maken fick jag en elvisp och det behövde jag verkligen! Jag brukar använda den där ballongvispen till stavmixer när jag tex vispar grädde men den protesterade hej vilt för ett par veckor sen och nånting släppte så alla ballongtrådar liksom hoppade ur fästet och jag vispade grädde… Ja, då kan ni tänka er hur köket såg ut sen…!!?

Så häromdan när Joline skulle vispa grädde med elvispen till pannkaks-semlorna så hände nånting med dom två vispkrokarna och allt bara skar ihop efter ett ljudligt rassel och grädde överallt igen!! *ghaaa*
Så nu är bägge kaputt och hem kommer han med en ny, superfin, supersnabb elvisp! 😛 Älskade Nicke!!!

Skifferplattorna jag skrev om i tidigare inlägg fick utökning också så nu kan jag faktiskt servera mat till fyra personer på dom! Snacka om läckert! 😛

alla_hjärtans_dag_rosor_röda

Joline hon älskar sånt här hemlighetsmakeri och pyssla och förberda och ”inte titta!!!” å ”nuuu får du titta!!” osv osv… Hon var själv inne på ICA och köpte dessa rosor till mig och Nicke, visst är hon gullig! 😉
Själv fick jag ju pyssla ihop hennes överraskningar när hon var i skolan för hon är grymt nyfiken på allt som ligger i påsar o prasslar, precis som sin mamma! 😛

alla_hjärtans_dag_pyssel
Det var inte bara rosor vi blev bortskämda med… Hur vackert är inte detta att vila ögonen på!
Själv trippade hon lyckligt iväg till skolan idag med bla. nya Betty Boop läppglans hon fått av pappa! 😛

 1. Haha, usch såna gräddincidenter har jag också varit med om. En bra elvisp är ovärderlig i köket!

  Skifferplattorna är supersnygga, kul att servera lite plockmat på en sådan! Festligt värre 🙂

  Trevlig helg, kram!

  1. Sara!
   Precis, plockmat, ostbricka…. Värma lite på grillen och servera nygrillat kött på… Jag gillar dom!
   Ha en fin helg!
   /Linda

 2. agneta skriver:

  Hej var hade du köpt skiffer plattorna.jättefina att servera på .
  tänkte köpa.var dom dyra?
  tack för en härlig blogg,jag följer dig och lagar en del av dina tips :)tack Linda

  1. Agneta!
   På ÖNSKA, 65kr/st. Finns fyrkantiga o avlånga också!
   /Linda

 3. Jag skulle göra rödbetssoppa en dag och körde de kokta rödbetorna i en mixer, när man lossar kannan vrider man ju den ett kvarts varv, men denna mixer var även delad i kannan, så när jag vrider ett kvarts varv och lyfter kannan, så sitter botten kvar och all rödbetsoppa splaschar ut på köksbänken och mig själv:-)

  1. Noooo!!?? Å den färgen med… :/ Stackare! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..