ANNONS

Vi firade mamma…

/
per_morberg_vin_rödvin_vitt_vin_flaska

Igår fyllde min mamma 51 år… Ja, jag har en ung mamma… Hon och pappa var 15 och 16 år när jag föddes men tiden går. Jag är snart lika ”gammal” som henne, borde ju komma ikapp nån gång! 😛 Vi var hemma där allihopa på eftermiddan och kvällen, jag lagade lasagne och banoffee pie.

Fina presenter, blommor och uppvaktning. Nicke köpte med sin två flaskor av Per Morbergs vin från Kalmar, det var uppskattat av både en och flera anledningar! 😉 Bjuder på några bilder jag hann ta innan kalaset tog slut…

hemma_hos_mamma_mia

Å var ska jag få plats med all mat då?? 😉

presenter_födelsedag

Många fina presenter som väntade…

mamma_51

Fina, älskade mamma…

mamma_mia_rosa_rosor

Ett typiskt stilleben hemma hos mamma… Rosa, rosor, pärlor, spets, vitt, habby chic…

lasagne_plåt

Lasagne är något som både stora och små älskar! 😉

lasagne

Lasagne extra allt, hemkokt bechamel, en riktigt mustig köttfärssås, färska lasagneplattor och massor av ost…

Recept, fler bilder med beskrivning hittar du här >>

banoffee_paj_dulce_de_leche

Två burkar kondenserad mjölk har kokat (sjudit) i 2½ timme, å då blir det sån här läcker, krämig kolasås. Dulce de leche. 😛

banoffee_pie_banoffipaj

Recept på Banoffee pie hittar du här >>

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00