ANNONS

Nicke bjuder på garagefest & korvburgare

/
korvburgare_hemmagjord_hamburgerdressing

Igårkväll bjöd mannen på grillat och garagefest. I full vintermundering med mössa och varma vantar grillade vi falukorv i snön och lyssnade på musik utanför garaget. Precis som de ska va på vintern! 😉 Grilla på vintern är nog det godaste grillat jag vet… Å speciellt falukorv! 😉

Senare på kvällen mufflade vi ner oss i varsin soffan, Nicke & Joline kollade på Ronny & Ragge och jag tittade på Kautokeino upproret. Den är så bra, inte ny, och jag har sett den tidigare men kan se det flera gånger om. Dessutom är den verklighetsbaserad. Norsk/samisk/norrländsk… Kan verkligen rekommendera den till er som tycker om såna filmer…

falukorv_burgare

Förberett i köket, allt på en tallrik!

hamburgerdressing

Recept på hemmagjord hambugerdressing på 3 minuter

hittar du här >>

eldkorg_grilla

Det sprakar mysigt om veden i eldkorgen!

grilla_korvburgare_falukorv_garage

Förberett och uppställt på finbordet! 😉

grilla_falukorv_korvburgare

Å mannen grillar falukorv så den blir alldeles perfekt! 😛

korvburgare_falukorv_grilla_korv_vinter

Med lite rostat franskbröd med ost, romansallad, bostongurka, senap & ketchup åt vi dom godare korvbugarna nånsin! Det säger jag alltid men det är ju bara såååå mycket godare att äta utomhus, allra helst på vintern i snön, eller som här i garaget. 😉

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00