Fredagsfika på condis i Borgholm

20121228-154811.jpg

Sitter på Nya Conditoriet i Borgholm! Gott med lite fredagsfika och en kopp te! Det blåser verkligen småspik här på Öland idag, brrr!!!

Ha en fin fredag allihopa! 😛

 1. Hej!
  Jag och min man älskar din blogg och det blir alltid succé när vi testar dina recept, speciellt såser! Men att söka på din blogg är tyvärr ganska jobbigt. Alla inlägg som ens nämner det ordet jag söker på kommer upp och det blir en himla massa bläddrande. Jag skulle tycka det vore toppen om det tex kom upp en lista med en liten beskrivning av varje inlägg istället så kan man välja att gå in på de inlägg som verkar passa för det jag är ute efter. Vad tycker du?
  Som sagt älskar bloggen i övrigt men jag tycker det är svårt att hitta det jag letar efter ibland.
  Gott Nytt År!
  Hälsningar josefine

 2. Mysigt!!

  God fortsättning och ett riktigt Gott Nytt År!!! önskar jag dig och din fina familj!

  Många Kramar

 3. Elvy skriver:

  Låter mysigt! Själv längtar jag ofta till Kullzénska, inne på fastlandet. 🙂

 4. Ser gott ut 🙂 Önskar dig och de dina en fin och mysig helg.
  Kram kram

  1. Tack desamma Lisa och gott nytt år!
   Kram Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..