Julstämning på första advent!

Vaknade i morse till stooora vita snöflingor som sakta singlade ner! Nu har vi fått ganska mycket snö här och det är sååå vackert ute! 😛 Bättre julstämning till första advent kunde det inte bli, bra tajming där!

Bjuder på lite bilder från dagen, första ljuset som brinner och jag har slagit in några julklappar som är klara, en mysig lite adventsfika med pepparkakor och snögubbar! 😉

Jag måste skaffa mig en glöggryta kom jag på idag! Hade ju tänkt gå här hemma och lulla och dricka glögg hela eftermiddan, men jag har ingen så det blir till att värma i kastrull på spisen. Ska se om jag inte kan hitta en på ÖNSKA butiken i stan kanske.

Vet ni om nån fin glöggryta ni kan rekommendera? Skulle gärna vilja ha en i koppar, men porslin går ju också bra.

  1. Erica!
    Indiska för några år sen, vet inte om dom finns kvar i sortimentet!
    /Linda

  2. Erica skriver:

    Åh, vart hittar man de fina kopparna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..