Söndagsmorgon och julförberedelser


Brrr… Idag är det frostmorgon och nån minusgrad här i Öjkroken. Riktigt vackert! Nu kommer kylan så det är bara att pälsa på sig ordentligt när man är ute, pälsmössa och lovika! 😛

Nicke håller på byter till vinterdäck på min bil i garaget just nu sen ska vi tända en eld ute att värma oss vid. En lugn skön söndag med andra ord… Julgardinerna tänkte jag hinna få upp också, det är ju faktiskt bara 28 dagar kvar till julafton och 1:a advent redan nästa helg.

Några julklappar har jag färdiga också som ska slås in, hur går det för er? Är ni ute i god tid, eller sista minuten? 😉

 

 1. Diana skriver:

  har inte börjat med något annat än förberedelser inför mitt gästblogginlägg… 🙂
  så baka har jag hunnit göra.. det är bara godiset kvar…
  julklappar… nja.. har bara en att köpa till
  julpynt… nästa fredag…
  julhandla… helgen innan julafton…

  sen bara slappa….

 2. Inget uppsatt här än, men på onsdag är det dags att plocka fram julen i vårt hem. Julklappar har vi inte köpt några, men det är på g det också, vi vet nästan vad vi ska köpa till de som har varit snälla:)

 3. Jag vill inget hellre än att sätta upp alla ljusstakar och stjärnor och likaså julgardiner NU!! Men jag brukar aldrig ”tjuvstarta” innan 1:e advent. idag har jag dock brutit mot reglerna och bakar just nu lussebullar som ska avnjutas i em med Apotekarnes julmust när några vänner kommer på besök. Kunde bara inte hålla mig längre! Jag vet inte, men det känns som det borde varit 1:e advent idag! 🙂 Kram!

 4. Molly skriver:

  Jag måste vara färdig med alla julklappar innan den 11:e december för då ska jag operera knät. Haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..