ANNONS

Matkalendern för 2013

/

Ja, här sitter jag och smygläser lite… Jag beställde denna

Matkalender

från Jolines jultidningar i år, och även 

Stora Juljournalen

och en cd-skiva

”Äntligen jul”

Undra om jag inte ska ge mig på att putsa lite fönster och hänga upp nya gardiner i helgen och samtidigt dra på lite julstämmning?! Låter väl inte så tokigt? Amaryllislökar har jag börjat samla på mig och köper jag en i veckan nu ett tag till så blir det som jag vill ha det med blomningen också!

Ja tänk va, snart är det jul!! 😛


Dom här fina lyktorna fick jag av kära maken ikväll och en bukett rosor! Visst är dom söta? 😉

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00