ANNONS

Kastar ni sånt här??

/

Ja, vad gör ni egentligen av matavfallet från matlagningen? Kastar ni det i hushållssoporna, lägger på komposten, ger ni det till fåglarna, eller? Vad gör ni?

Det blir iallafall ofta en himla massa skal och riv och överblivna slattar och kanter från hackat och skuret i mitt kök och de åker direkt i en påse i frysen som jag fyller på efterhand…

Varför sparar på sånt då tro?

Jo, när påsen är full så kan du koka dig den mest fantastiska grönskasbuljong alldeles gratis och utan tillsatser och massa salt! Fiffigt va? 😛
Gör likadant med kyckling, fisk och kött >>

Det ni ser på bilden är bara ifrån dagens lilla kok, kanske kan ni till och med gissa vad det ska bli?
Nähä, åter till kastrullerna, ville bara påminna er om detta som är nog så viktigt! 😉

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00